CookiesSpeciaal EK kanaal bij UPC

8 juni 2012 06:18 door Hans Wind

Speciaal EK kanaal bij UPCUPC komt gedurende het EK voetbal met een speciaal EK-kanaal op het Evenementenkanaal 14. Alle digitale televisieklanten van UPC kunnen hier EK-gerelateerde programma’s bekijken van zowel Eurosport als Eurosport 2. Normaliter is Eurosport 2 alleen beschikbaar voor klanten met Digitale TV Royaal van UPC maar gedurende het EK zal het kanaal voor alle Digitale TV abonnees beschikbaar zijn op kanaal 202.

Op het moment dat er geen EK-gerelateerde uitzending op een van de Eurosportzenders is, zijn er op kanaal 14 EK-televisietips te zien waarbij op de achtergrond een speciale EK-radiozender is te horen. Deze EK-radiozender is gedurende het EK tevens te beluisteren als onderdeel van het UPC Digitale radio-aanbod op kanaalnummer 41.

Vanaf de start van het EK, vrijdag 8 juni, kunnen alle klanten met een Royaal-pakket kijken naar de Nederlandse versie van Eurosport 2 in plaats van de internationale versie.

Dit betekent dat de programma’s gericht zijn op de Nederlandse kijker en voorzien zijn van Nederlands commentaar. Daarnaast kunnen klanten met Digitale TV Royaal van UPC vanaf de start van het nieuwe voetbalseizoen in augustus ook live naar de Bundesligawedstrijden op Eurosport 2 kijken.

Later dit jaar worden Eurosport 2 in HD-kwaliteit en Eurosport On Demand beschikbaar bij UPC.

Bron: UPC