CookiesFilm1 Go beschikbaar bij CanalDigitaal

3 april 2013 14:50 door Hans Wind

Film1 Go beschikbaar bij CanalDigitaalNa Sport1 Go is vanaf vandaag ook Film1 Go, het internet en mobiele abonnement van Film1 gratis beschikbaar voor Film1 abonnees van CanalDigitaal. Dit betekent dat Film1 overal in Nederland te volgen is op PC, Mac, laptop, iPad en iPhone. Met een Film1 Go abonnement verkrijgt men, 24 uur per dag zeven dagen in de week, toegang tot extra films en series.

Een abonnement op Film1 Go geeft gratis toegang tot een aanvullende on demand service met wekelijks een ruim aanbod nieuwe films en series. Daarnaast is er de mogelijkheid om films en series te stoppen en te pauzeren en indien gewenst, op een ander apparaat verder te kijken. Film1 abonnees kunnen Film1 Go op 4 apparaten gebruiken.

Jon Florsheim, CEO van M7 Group S.A eigenaar van het merk CanalDigitaal, is blij dat Film1 Go wordt toegevoegd aan het Film1-pakket: ‘We willen consumenten de mogelijkheid bieden om zelf te bepalen wanneer ze naar een tv-programma willen kijken. Nieuwe toepassingen zoals Film1 Go zorgen ervoor dat wij kunnen voldoen aan deze grotere wordende behoefte van de huidige consument.’

Film1 Go prijs en beschikbaarheid

Film1 Go is gratis beschikbaar voor alle CanalDigitaal abonnees met een Film1 of Film1Sport1 abonnement.

Bron: CanalDigitaal