CookiesGalaxy S III mini introductie

11 oktober 2012 18:47 door Hans Wind

Galaxy S III mini introductieDe Samsung Galaxy S III mini is de de compacte versie van de populaire Galaxy S III. De Galaxy S III mini verzekert je, volgens de fabrikant, van krachtige prestaties voor intensief multimedia-gebruik en heeft de technologie van de Galaxy S III aan boord maar is lager geprijsd dan zijn grotere broer.

De Galaxy S III mini past door haar compacte formaat (121,55 x 63 x 9,85 mm) nog beter in je broekzak of tas. Waar je ook heengaat, op het compacte 4,0 inch Super AMOLED scherm geniet je van helder weergegeven websites, films, games en foto’s geschoten met de ingebouwde 5 megapixel camera.

De Galaxy S III mini heeft net als de Galaxy S III allerlei technologie aan boord die met je “meedenkt”. De smartphone volgt bijvoorbeeld je oogbewegingen, de zogenaamde Smart Stay. Met Smart Stay blijft het scherm verlicht zolang je er naar kijkt. En als je een sms aan het opstellen bent, maar je wilt toch liever bellen? Dan hoef je met Direct Call enkel de smartphone naar je oor te bewegen en het nummer wordt automatisch gebeld. De Galaxy S III mini lijkt aan te voelen aan wat jij wilt.

De Galaxy S III mini is verder uitgebreid met Game Hub die je toegang geeft tot de nieuwste games op je smartphone. De Galaxy S III mini bevat een 1 GHz dual-core processor en maakt gebruik van het nieuwste besturingssysteem Android 4.1 Jelly Bean. Je schakelt snel tussen alle programma’s, films, websites en fotoalbums. Het 4-inch Super Amoled scherm heeft een resolutie van 480 x 800 en de telefoon heeft 1GB RAM, 16GB intern geheugen, NFC, een microSD card slot en een 1,500mAh batterij.

Bij de Galaxy S III mini krijg je via Music Hub ook toegang tot meer dan 18 miljoen muzieknummers. Door de 1500 mAh accu ben je er van verzekerd dat je lang kunt genieten van films, games en muziek.

Galaxy S III mini prijs en beschikbaarheid

De Galaxy S III mini is in de kleuren wit en blauw vanaf het vierde kwartaal van 2012 in Nederland verkrijgbaar. De adviesverkoopprijs is € 379 incl. BTW.

Bron: Samsung