CookiesGeen eenzame kerst met de DVD tafelgenoten

12 december 2006 12:57 door Hans Wind

DVD tafelgenotenHelaas kan niet iedereen zich tijdens de kerstdagen gelukkig prijzen met een grote familie of bezoek van vrienden en kennissen. Een gezellig kerstdiner voor twee is niet voor ons allemaal weggelegd. Theater De NWE Vorst en Tilburg CowBoys wensen iedereen graag aangenaam gezelschap tijdens de feestdagen en hebben het volgende bedacht:

De DVD ‘Tafelgenoten’ laat u niet alleen eten. U heeft gegarandeerd gezelschap. Uw Tafelgenoot eet gewoon vanachter uw eigen televisiescherm gezellig met u mee. Een luisterend oor, zwoele blik of onderhoudend gesprek; de speciaal door ons geselecteerde Tafelgenoten bieden u een gevarieerd menu.

‘Tafelgenoten’ is instant gezelligheid tijdens de feestdagen. Vanaf nu eet je voor de tv met de kerst! Altijd een gast aan tafel, maar nu interactief. Je kunt altijd weer doorzappen of de Tafelgenoot uitzetten als je hem/haar beu bent.

Tilburg CowBoys is zich bewust van bepaalde, vaak geforceerde, gevoelens tijdens de kerstdagen. Gezelligheid-omdat-het-moet, voedingsbewustzijn, (on)gewenst gezelschap en sociale cohesie in het algemeen zijn thema’s die -juist met de feestdagen- aandacht behoeven. De DVD bevat zes verschillende Tafelgenoten die allen op eigen wijze uw eenzame kerst opluisteren. Het menu is dusdanig gekozen dat u gevarieerde ontmoetingen krijgt aangeboden.


Tafelgenoten is vanaf 13 december te bestellen voor € 7,50 (exclusief € 2,00 verzendkosten) via de website eenzamekerst.nl. De DVD is gemaakt met medewerking van: Anne van Bergeijk, Suus van den Broek, Joris van Midde, Rob van Gestel, Marleen Graumans, Nick J. Swarth.

Over Tilburg CowBoys
Tilburg CowBoys is onder andere bekend van de Bouwradio Showroom (multidisciplinaire tentoonstelling rond het thema bouw en bouwradio’s), de RuilPost ( ruilcaravan op de Tilburgse Kermis en Lowlands), de SterrenGalerij ( ode aan onbekend douchetalent) en veel andere projecten.

Over Theater De NWE Vorst
Theater De NWE Vorst is een vlakkevloer theater in het centrum van Tilburg. Zij biedt een smakelijke mix van lokale en regionale premières, eigen projecten en festivals, een internationale selectie van avontuurlijke voorstellingen en een kwaliteitsvol programma voor de jongere generaties.