CookiesGlashart Media vergroot HD TV aanbod

10 april 2012 14:50 door Hans Wind

Glashart Media vergroot HD TV aanbodGlashart Media geeft vanaf vandaag ook SBS 6 HD, Veronica HD en Net 5 HD via het basispakket door aan klanten met Interactieve Televisie. Met deze uitbreiding is het aantal HD zenders in het basispakket gestegen tot 16*.

Het besluit om vanaf vandaag alle HD zenders van SBS Nederland in het basispakket te plaatsen heeft volgens Glashart Media te maken met de strategie om klanten volop te laten profiteren van de mogelijkheden die glasvezel biedt.

De HD zenders van de Nederlandse publieke omroep en RTL Nederland waren al eerder beschikbaar gemaakt voor klanten met Interactieve Televisie van Glashart Media. Vanaf nu zijn beschikbaar in het basispakket:

1. Nederland 1 HD
2. Nederland 2 HD
3. Nederland 3 HD

4. RTL 4 HD
5. RTL 5 HD
6. SBS 6 HD
7. RTL 7 HD
8. NET 5 HD
9. Veronica HD
10. RTL 8 HD
11. Eén HD
12. Ketnet/Canvas HD
13. Arte HD
14. Eurosport HD
15. ARD HD*
16. ZDF HD*
* Nog niet in het complete verzorgingsgebied.

Klanten van Glashart Media hoeven niet op een speciaal HD kanaal af te stemmen om een HD zender te kunnen bekijken. Wanneer een klant beschikt over een HD settop box dan wordt automatisch de HD variant van het kanaal getoond.

Glashart Media levert radio-en televisie diensten via de volgende serviceproviders; XMS, Lijbrandt, Edutel, OnsBrabantNet, OnsNetNuenen, OnsNetEindhoven, KickXL, Solcon, Concepts-ICT, Lijbrandt Telecom, Tweak, Helden van Nu en Fieber.

Bron: Glashart Media