CookiesGratis Canon camcorder workshops

24 april 2008 10:10 door Hans Wind

Gratis Canon camcorder workshopsMeer dan 7000 consumenten hebben inmiddels de Canon 400D digitale camera workshop gevolgd en zijn razend enthousiast. Bovendien zijn de EOS- workshops sinds 1 maart jl. uitgebreid met workshops voor de EOS Canon 40D en de EOS 5D.

Wederom breidt Canon nu de succesvolle workshopsacties uit en wel met video. Vanaf 1 mei t/m 30 juni 2008 krijgt de consument bij aanschaf van een Canon camcorder FS100, FS11, FS10, HF100, HF10, HV30, HG10, HR10, een gratis workshop “Filmen in de praktijk”, t.w.v. € 150,-.

De promotie gaat in per 1 mei en loopt tot en met 30 juni 2008, de workshops zelf starten eind mei 2008.

Hans Smittenaar, Marketing Director Canon Consumer Imaging: “Met een nieuw portfolio camcorders en de campagne Freecording, die in mei gaat lopen, willen wij meer jonge mensen aanspreken. Om hen creatief te kunnen laten filmen, hebben we deze camcorder workshoppromotie opgezet”.
De trainster van de workshops is Natalie Bouwens, nu 15 jaar werkzaam in medialand. Zij heeft o.a. gewerkt bij AT5, John de Mol produkties en Endemol in functies als redacteur, eindredacteur en regisseur.
2 jaar geleden begon ze haar eigen bedrijf Fun Bun Company – studio unlimited. Ze heeft zich gespecialiseerd in het produceren en ontwikkelen van bedrijfsfilms, mood-movies, websites, fotografie, vormgeving en design. Haar kracht is met creativiteit, inzet en lef een product ontwikkelen dat een breed publiek aanspreekt
De workshops worden wederom georganiseerd in samenwerking met het Nederlands Instituut voor Digitale Fotografie (NIDF). De samenwerking tussen Canon en NIDF begon enkele jaren geleden met de workshops op de EOS350D

Meer informatie over deze workshop en de actievoorwaarden zijn te vinden op: www.canon.nl/camcorderworkshop

Bron: Canon