CookiesHarman Kardon Home Cinema systeem serie

13 februari 2013 11:58 door Hans Wind

Harman Kardon Home Cinema systeem serieConsumenten stellen steeds hogere geluidseisen aan hun HD TV maar,zoals bekend, laat het geluid van dunne tv’s vaak te wensen over. Vooral filmfans verwachten dynamische audioprestaties, zodat de surround sound in de huiskamer net zo rijk en veelzijdig is als in de bioscoop.

Harman Kardon wil met de BDS-serie een oplossing bieden. Deze productlijn is volgens de fabrikant ontworpen met het oog op eenvoudig gebruik, een aantrekkelijke vormgeving en uiteraard een goed geluid voor een echte home cinema ervaring. Voor filmfans betekent dit audiosysteem dat alle dialogen haarscherp te horen zijn via de centrale speaker en dat ze dankzij de overige speakers worden omgeven door de geluidseffecten zoals de regisseur die in gedachten had.

Bovendien maakt Harman draadloos streamen mogelijk dankzij TrueStream. Zo biedt de BDS-serie muziek kwaliteit via een geïntegreerde 3D Blu-ray-speler, content van online of draagbare media en draadloze Bluetooth- en Apple AirPlay-aansluitingen.

• Het eerste model in deze serie is de BDS 375, bestaande uit de BDS 275 receiver met 2.1-opstelling en de HKTS 2mkII-speakers. Verkrijgbaar voor €1099,-.

• Het uitgebreide model BDS 775 biedt dezelfde functionaliteit in een 5.1-variant en is opgebouwd rond de BDS 575 en HKTS 9-speakers. Verkrijgbaar voor €1199,-.

• Het basismodel van de tweede groep is de BDS 477. Deze bestaat uit de 2.1-kanaals BDS 277, aangevuld met de HKTS 200-speakers. Verkrijgbaar voor €1299,-.

• De BDS 877 (zie afbeelding), het vlaggenschipmodel in deze reeks, is opgebouwd rond de BDS 577. Het HKTS 65-speakerpakket met draadloze subwoofer zorgt bij dit systeem voor uitstekende audioprestaties. Verkrijgbaar voor €1699,-

Bron: Harman Kardon