CookiesHarman Kardon Sabre SB 35 soundbar

9 september 2013 07:50 door Hans Wind

Harman Kardon Sabre SB 35 soundbarDe Harman Kardon Sabre SB 35 soundbar heeft een moderne vormgeving en het 8.1 systeem is bijzonder dun. Met een diepte van iets meer dan 3 centimeter past deze soundbar bij veel platte HD TV modellen. Daarbij is de draadloze subwoofer met 9 centimeter ook zeer bescheiden in omvang, zodat deze niet teveel woonruimte inneemt en zelfs eenvoudig achter of onder een bank kan worden geschoven. De soundbar heeft een stijlvolle aluminium afwerking die het geheel een strak uiterlijk geeft.

De soundbar bevat acht onafhankelijke kanalen van nauwkeurig afgestemde 1,75 inch drivers en 1 inch tweeters voor een rijk en helder geluid, terwijl de subwoofer 100W aan lage tonen produceert.

De Harman Kardon Sabre SB 35 is voorzien van op maat gemaakte, nauwkeurig afgestelde Harman Kardon drivers en een optimale verwerkingscapaciteit voor de nieuwste high-definition Dolby en DTS audiotechnologie. De Sabre SB 35 is via snel en eenvoudig te koppelen aan andere apparatuur.
Met de uitgebreide aansluitmogelijkheden kunnen meerdere apparaten tegelijkertijd worden aangesloten dankzij de drie HDMI-ingangen, optische digitale en analoge stereo audio-ingangen en bovendien draadloze verbinding via Bluetooth.

Harman Kardon Sabre SB 35 prijs en beschikbaarheid

Harman Kardon Sabre SB 35 soundbar is verkrijgbaar vanaf begin november 2013 voor een prijs van 999 euro.

Bron: Harman Kardon