CookiesHDTV Nieuws gaat mobiel

6 september 2012 07:15 door Hans Wind

HDTV Nieuws gaat mobielHet is een niet te missen trend dat een steeds groter deel van de bezoekers van HDTV Nieuws dit doet vanaf hun smartphone of tablet. Daar zijn we natuurlijk blij mee maar we weten ook dat de lay-out van onze website niet echt geschikt om op het relatief kleine scherm van een mobiele telefoon te worden bekeken. Vaak moet worden ingezoomd voordat op het touchscherm op een link kan worden “geklikt” en zonder inzoomen wordt nogal eens per ongeluk de verkeerde link aangeraakt.

Nu kan een gratis website als HDTV Nieuws helaas geen grote bedragen investeren in het aanpassen van de website voor de mobiele gebruikers. Gelukkig hebben we een passende oplossing gevonden waarmee we voor die mobiele groep bezoekers een aangepaste indeling van de site kunnen vertonen.

Op de meeste tablets zal de site er nog uitzien zoals u al jaren van ons gewend bent.

Het kan gebeuren dat op sommige apparaten de mobiele indeling wordt getoond terwijl u misschien toch liever de standaard layout wilt zien. Daar is gelukkig wat aan te doen. Onderaan de mobiele homepage ziet u een optie om de mobiele weergave uit te zetten en terug te gaan naar de standaard indeling.

Hopelijk hebben we hiermee weer een manier gevonden om u als bezoeker van de site beter van dienst te zijn en HDTV Nieuws voor een grotere groep bezoekers beter toegankelijk te maken.