CookiesHDTV Nieuws ook op telefoon of PDA te volgen

20 juni 2007 12:01 door Hans Wind

HDTV Nieuws ook op telefoon of PDA te volgenVeel moderne telefoons, smartphones en PDA’s (Personal Digital Assistants) hebben tegenwoordig de mogelijkheid om via de ingebouwde web browser te surfen op het Internet. Het aantal websites dat geschikt is om op zo’n klein schermpje te volgen is helaas zeer beperkt.

HDTV Nieuws biedt al geruime tijd de optie om de site op uw draagbare browser te volgen maar we hebben gemerkt dat nog veel bezoekers hiervan niet op de hoogte zijn. Wanneer u vanaf uw telefoon of PDA onze site opent schakelen we automatisch over naar een formaat dat geschikt is voor dat draagbare apparaat. U kunt dus gewoon ons standaard web adres van de homepage gebruiken ( www.hdtvnieuws.nl ).

Zelfs op het zeer kleine schermpje van de getoonde Sony Ericson telefoon blijkt onze site goed leesbaar, al of niet met de bijbehorende plaatjes. Het weglaten van de afbeeldingen bespaart bandbreedte en dus vaak geld.

PDA’s hebben vaak al weer heel wat grotere LCD schermen waarop natuurlijk meer informatie in één oogopslag te lezen is maar onze site past zich automatisch aan het gebruikte apparaat aan.