CookiesHitachi nieuws op de ISE beurs

23 januari 2008 19:06 door Hans Wind

Hitachi nieuws op de ISE beursDe Hitachi Digital Media Group zal aanwezig zijn op de ISE (Integrated Systems Europe) beurs te Amsterdam die zal plaatsvinden van 29 tot 31 januari 2008. Hitachi zal op ISE de meest recente en innovatieve producten van de Hitachi LCD projectorlijn demonstreren.

Op de stand van Hitachi zullen onder andere de CP-A100 en ED-A110, zogenaamde short throw projectors, tentoongesteld staan. Deze projectors kunnen zeer dicht bij het scherm worden geplaatst. Met de mogelijkheid om op een afstand van slechts 42cm een beelddiagonaal te projecteren van meer dan anderhalve meter (155 cm).

Maar ook de CP-X807, de meest heldere Hitachi projector ooit, is aanwezig. Deze projector is met zijn helderheidsniveau van maar liefst 5.000 ANSI lumen volledig ‘daglichtproof’ en hiermee dus uiterst geschikt voor middelgrote en grote conferentieruimtes.

Daarnaast doet de onderhoudsvrije projector hier zijn intrede. Onder normale omstandigheden kan deze zonder onderhoud ongeveer 4.000 uur opereren.

Last but not least, demonstreert Hitachi Digital Media Group een nieuwe projector met breedbeeld formaat. De eerste Hitachi projector met een 16:10 formaat (WXGA). Bovendien is deze laatste lichtgewicht, ultra draagbaar en bezit hij 2.000 lumens. .

Hitachi Digital Media Group is te vinden op standnummer Q119.

Bron: Hitachi