Cookies@Home komt per 1 december met HilversumBest

29 november 2006 12:37 door Hans Wind

@Home logo@Home van Essent Kabelcom voegt per 1 december a.s. HilversumBest toe aan het zenderaanbod van TV Digitaal. @Home komt hiermee tegemoet aan een de wensen van een groot aantal abonnees dat plezier beleeft aan de ‘feelgood’ programma’s van de afgelopen decennia.

HilversumBest richt zich op het beste, het mooiste, het leukste dat in de afgelopen decennia is geproduceerd en op programma’s die door velen zijn bekeken. De zender is 24 uur per dag te bekijken kent een strikte horizontale programmering; iedere dag op een vast tijdstip vindt de kijker zijn moment voor sport, voor vrolijkheid of voor een goed gesprek

Manager Businessline Radio & TV Marc Maters: “Dit themakanaal van de Publieke Omroep past helemaal bij @Home, omdat het echt een thuisgevoel creéert. Kijk maar naar de decemberprogrammering van HilversumBest, die staat in het teken van Sinterklaas, kerstmis en de jaarwisseling. We zien oude conferences terug van Wim Kan, programma’s van Bart de Graaff, memorabele intochten van Sinterkaas en natuurlijk passeren opnieuw geweldige momenten van populaire wintersporten de revue.”


@Home ziet het themakanaal HilversumBest als een eerbetoon aan de ideeén en de creativiteit van Hilversumse programmamakers door de jaren heen. HilversumBest laat structureel zien welke interessante en kwalitatief goede programma’s de omroepen gemaakt hebben. Het kanaal is een welkom alternatief voor kijkers die op zoek zijn naar vriendelijke televisieprogramma’s die hernieuwd te zien zijn en die een ‘Feelgood’ gevoel oproepen.

Over Essent Kabelcom (@Home)
Essent Kabelcom is een belangrijke speler in de Nederlandse kabelbranche. Het bedrijf is actief op het gebied van data- en telecommunicatie, radio, tv(analoog en digitaal) en internet, zowel voor de consument als het bedrijfsleven. Met een dagelijks bereik van zo’n 5 miljoen mensen in Noord-, Oost- en Zuid-Nederland via 1,8 miljoen kabelaansluitingen, is Essent Kabelcom het tweede kabelbedrijf in Nederland. Consumentendiensten worden aangeboden onder de merknaam @Home.