CookiesHomeVision geeft pluim aan Loewe Individual Compose

2 mei 2007 12:58 door Hans Wind

HomeVision geeft pluim aan Loewe Individual ComposeDe Loewe Individual 46 Compose is door het toonaangevende Duitse vakblad HomeVision uitgeroepen tot beste TV ter wereld. Dit dankt deze HDTV aan haar verregaande personalisatiemogelijkheden en de combinatie van kwaliteit, technologie en stijlvol design. De Individual Compose lijn kan zowel qua uiterlijk als functionaliteit uitgebreid gevarieerd worden. Naadloos aan te passen zijspeakers, een actieve subwoofer, een 40- of 46-inch beeldscherm en een opstelling als wand-, tafel- of plafondmodel: er zijn volop mogelijkheden bij de Individual Compose producten. De TV is uitgerust met geavanceerde technische functies in een stijlvol en strak design. Dit maakt de Individual Compose volgens HomeVision dé ideale TV voor “liefhebbers van schoonheid en een allesomvattend aanbod”.

HomeVision was het eerste vakblad dat de standaardconfiguratie van de Individual Compose grondig testte. De test werd in dit geval uitgevoerd met de Loewe Individual 46 Compose wat momenteel het topmodel is van de lijn. De reacties van de HomeView-redactie waren bijzonder positief: “Het geperfectioneerde totaalconcept is voorzien van een voortreffelijke afwerking, schitterende uitrusting met hardwaremodules, luxueuze en uitgebreide mogelijkheden die toch uiterst eenvoudig intuïtief te bedienen zijn. Dit in combinatie met de uitstekende audiovisuele resultaten maakt de Loewe Individual Compose tot de beste televisie ter wereld.”

Het vaktijdschrift beoordeelde de Individual 46 Compose op de beeld- en klankkwaliteit, uitrusting, bediening en afwerking. De TV haalde in totaal het hoogste puntenaantal van alle tv’s die het vakblad ooit testte. Op het gebied van afwerking, geluidskwaliteit, extra functies en tuner behaalde de TV zelfs de maximale score. Maar ook voor wat betreft gebruiksgemak, HD-beeldkwaliteit en beeldscherpte kwam de TV uitstekend uit de test. HomeVision prees de Loewe Individual 46 Compose met name voor zijn sensationele afwerking, HDTV-tuner met opnamefunctie en aantrekkelijke HD-beeld.

De Loewe Individual Compose lijn is verkrijgbaar bij de geautoriseerde Loewe-vakhandelaars voor een adviesprijs van 5.599 euro voor de Loewe Individual 46 Compose , en 4.499 euro voor de Loewe Individual 40 Compose .

Voor een actuele prijsvergelijking voor de Loewe Individual 46 Compose kunt u een kijkje nemen bij Kieskeurig