CookiesHTC One max met 5,9 inch full HD scherm

14 oktober 2013 16:12 door Hans Wind

HTC One max met 5,9 inch full HD schermDe HTC One max is een duidelijk grotere versie van de HTC One maar wel met behoud van het fraaie design en de prestaties van de HTC One. De HTC One max is bovendien voorzien van een vingerafdruk scanner voor snelle vergrendeling en ontgrendeling van het toestel. Verder zijn HTC BlinkFeed, HTC Zoe, HTC BoomSound en HTC Sense 5.5 volgens de fabrikant verbeterd.

De HTC One max heeft hetzelfde ontwerp als de rest van de HTC One-serie. Het 5,9 inch full HD 1080p scherm van het toestel is zeer geschikt om onderweg foto’s, video’s en films te bekijken. De smartphone is voorzien van de quad-core Qualcomm Snapdragon 600 processor met een quad-core 1,7 GHz CPU.

Doordat het toestel is voorzien van een microSD-slot kan het 16GB interne geheugen eenvoudig worden uitgebreid. Verder krijgen gebruikers van de HTC One max 50GB extra online opslag via Google Drive. De 3300mAh batterij kan worden uitgebreid met de optionele HTC Power Flip Case, een stijlvolle 1150mAh batterij als uitbreiding voor het toestel. De Flip Case beschermt de HTC One max en levert extra batterijcapaciteit wanneer je die nodig hebt.

De HTC One max biedt meer gemak en extra functionaliteit dankzij de geïntegreerde vingerafdruk scanner. Deze scanner bevindt zich aan de achterzijde van de telefoon en stelt gebruikers in staat het scherm te ontgrendelen en vergrendelen. Bovendien kunnen met deze beweging direct drie favoriete applicaties worden geactiveerd.

Foto kwaliteit van de HTC One max

Met HTC’s Ultrapixel cameratechnologie, HTC Zoe waarmee je je foto’s tot leven brengt en een 2,1 Megapixel camera aan de voorzijde, maak je met de HTC One max mooie foto’s en full HD 1080p video’s. Met dual capture leg je door tegelijkertijd met de camera aan de voorzijde en achterzijde opnames te maken, zowel memorabele momenten als jouw reactie hierop vast in één bijzondere foto of video.

Verder kun je met Video Highlights optimaal genieten van de beelden die je hebt vastgelegd. Foto’s worden samengebracht in een videoclip compleet met een soundtrack en visueel thema naar keuze. Met de HTC One max bepaal je bovendien zelf de lengte van je Video Highlight.

De Sense 5.5 upgrade biedt een meer sociale en gepersonaliseerde ervaring voor HTC BlinkFeed. Deze kan verder worden verfijnd door het aanpassen van onderwerp categorieën en nieuwe integratie met content providers als Instagram en Google+. Verder kunnen maar liefst 120 artikelen worden gedownload om offline te bekijken, waarmee BlinkFeed nog beter inspeelt op de behoefte overal en altijd informatie te kunnen consumeren.

HTC One max prijs en beschikbaarheid

De HTC One max wordt geleverd in de kleur Glacial Silver. Het toestel is beschikbaar vanaf de tweede helft van november voor een consumentenadviesprijs van 749 euro.

Bron: HTC