CookiesHTC RE camera krijgt real time videostreaming

9 januari 2015 09:05 door Hans Wind

HTC RE cameraDe HTC RE camera heeft een bijzondere vormgeving en is nu ook geschikt voor real-time videostreaming via YouTube Live en een geschikte smartphone. Gebruikers kunnen eenvoudig elk moment live delen door de RE camera te verbinden met hun YouTube-account en vervolgens een link te delen.

HTC RE-gebruikers kunnen nu dus niet alleen video’s opnemen, maar ook hun opnames delen met vrienden die hier niet bij kunnen zijn. De HTC RE camera heeft een groothoeklens en compacte afmetingen. Met opslag via de microSD-kaart en de mogelijkheid om beelden op te slaan op je telefoon en in de cloud, is de HTC RE camera altijd klaar om je herinneringen te bewaren.

Alle beelden die je wilt delen worden direct van je HTC RE camera naar je smartphone gestuurd en je smartphone stuurt deze door naar je YouTube-kanaal. Gebruikers nodigen mensen uit om het event te bekijken met behulp van de broadcast link die gedeeld wordt via een SMS-bericht of sociale netwerken. Na afloop van je live-uitzending blijft de link nog actief, zodat vrienden en familie alsnog de uitzending kunnen bekijken.

Kijkers hebben geen YouTube-kanaal nodig om de uitzending te bekijken. De live streams kunnen in publieke modus worden gezet, zodat alle YouTube-gebruikers de beelden kunnen zien. In de privé modus kan de uitzending enkel worden bekeken door diegene met wie je de link deelt.

Bij correct gebruik kan de RE camera onder water gebruikt worden tot één meter diep en tot 30 minuten.

HTC RE camera prijs en beschikbaarheid

De software-update voor de RE camera-app is beschikbaar vanaf 9 januari 2015, in de Google Play store. De update voor iOS komt later in het eerste kwartaal van 2015.

De HTC RE camera is reeds verkrijgbaar in Nederland voor een prijs van 169 euro.

Voor een actuele prijsvergelijking kunt u een kijkje nemen bij Kieskeurig

Bron: HTC