CookiesHumax introduceert LCD TVs met ingebouwde kabel-decoder

4 januari 2008 15:42 door Hans Wind

Humax introduceert LCD TVs met ingebouwde kabel-decoder Als eerste fabrikant brengt Humax een tweetal LCD TV’s op de markt voorzien van gecertificeerde geïntegreerde digitale kabel-decoder en geïntegreerde digitale harddisk-recorder. De TV’s zijn geschikt voor ontvangst van het digitale bouquet van ondermeer @Home, Casema, Multikabel, CAIW, Delta en Kabelnoord. Humax is trendsetter op het gebied van de integratie van decoder-technologie in digitale TV’s.

De Humax LGB-23DC/NLS1 beschikt naast de conventionele analoge ontvangstmogelijkheid over een geïntegreerde, door de belangrijkste kabelmaatschappijen gecertificeerde, digitale kabel-decoder.

In januari 2008 wordt het assortiment uitgebreid met de Humax LGB-32DRC/NLL2. Het betreft een zeer bijzondere 32 inch 16:9 breedbeeld LCD HDTV met ingebouwde digitale harddisk recorder. Een 160 Gbyte harddisk en de mogelijkheid om twee programma’s op te nemen en gelijktijdig een derde te bekijken zijn slechts enkele voorbeelden van de laatste technologische snufjes van deze Humax TV.

Door de integratie van LCD TV en digitale set-top box/digitale harddisk recorder voldoet Humax aan de wens van consumenten die op hun breedbeeld-TV willen genieten van beelden in digitale kwaliteit maar liever geen losse decoders of extra afstandsbedieningen in huis willen hebben.

Over Humax
Humax is opgericht in 1989 en sinds 1997 genoteerd aan de beurs van Seoul in Korea. Humax is de op drie na grootste set-top box fabrikant ter wereld en in diverse landen marktleider. Van de ruim 700 medewerkers maakt ruim 60% deel uit van R&D (juni 2006). In datzelfde jaar werd US$ 84 mln. in R&D geïnvesteerd.

Bron: Copaco