CookiesInFocus SP8600 Home theater HD projector

28 oktober 2010 19:22 door Hans Wind

InFocus SP8600 Home theater HD projectorDe nieuwe InFocus SP8600 projector heeft Full HD resolutie, 1800 lumen lichtopbrengst, goede kleurweergave, hoog contrast en een scala aan ingangen voor eenvoudige aansluiting (inclusief 2 x HDMI 1.3 en VGA).

De SP8600 projector toont Blu-ray, games en digitale televisie in HD TV kwaliteit. De projector is compact en licht genoeg om deze eenvoudig te verplaatsen en is bovendien zeer eenvoudig te installeren. De SP8600 biedt goede beeldweergave, contrast en kleurechtheid, zelfs bij omgevingslicht.

De lichtopbrengst wordt zo geoptimaliseerd dat de output 1800 lumen bedraagt. Door de toepassing van een technologie van Unishape wordt ieder beeld (frame-by-frame) gekalibreerd en zorgt de nieuwste generatie DLP DarkChip DMD voor een contrastratio van 5000:1.
De toegepaste technieken zorgen ervoor dat zwart ook zwart is en wit helder wit, met fijn gekalibreerde grijswaarden daar tussenin. De toegepaste DLP performance (data loss prevention) voorkomt het verlies aan data.

Het contrast en de kleurweergave van 1,07 miljard kleuren komen uit een high performance kleurenwiel met zes segmenten (RGBCMY) en de PixelWorks DNX 10-bit video processing zorgt voor vloeiende beelden.

De hoge kwaliteit lenzen zorgen voor een optimale beeldscherpte en een uniformiteit in helderheid. Dat betekent dat het beeld aan de randen van de projector bijna even briljant en scherp is als in het midden.

De projector biedt een brede zogenaamde throw ratio, zoom- en focusmogelijkheden en een uitgebreid menu om beeldinstellingen aan te passen. Tenslotte beschikt de SP8600 over diverse ingangen als 2 x HDMI 1.3 met kleurdiepte ondersteuning, Component, S-Video, Composite video, VGA en RS232. Deze voorzien in een goede beeldweergave vanaf een verscheidenheid aan aan te sluiten spelers (Blu-ray, DVD’s), PC’s, gameconsoles en HD TV satellietontvangers.

De SP8600 is behoorlijk stil (26dB). De lamp heeft een levensduur van 4.000 uur in Eco-stand en dat is in deze stand volgens de fabrikant genoeg voor het bekijken van zo’n tweeduizend films.

De SP8600 wordt geleverd met een fabrieksgarantie van 5 jaar op onderdelen, 3-jaar op arbeid en 1 jaar garantie op het vervangen van de lamp.

InFocus SP8600 prijs en beschikbaarheid
De adviesprijs van de InFocus SP8600 bedraagt 1.784 Euro.

Bron: InFocus