CookiesiON The Game en iON Air Pro Speed

24 september 2012 10:56 door Hans Wind

iON The Game en iON Air Pro SpeedAfgelopen week zijn er op de Photokina diverse iON producten en nieuwtjes aangekondigd. Hieronder geven we daarvan een overzicht.

iON The Game

De iON The Game is een draadloze HD sportcamera met een kleuren LCD scherm en ingebouwde Wi-Fi functie inclusief aerodynamisch vormgegeven lichtgewicht en een live view finder. De iON The Game komt met een schuine bevestiging voor het makkelijk vastleggen en analyseren in weergave stand, geschikt voor populaire sporten zoals golf, tennis of basketbal. Gebruikers kunnen zichzelf in actie vastleggen en dit meteen delen op Facebook of YouTube via de Wi-Fi functie en iON app. Het display biedt de mogelijkheid om continue video’s terug te kijken. De iON The Game wordt ook geleverd met een helm- en fietskit.

iON Remote PODZ

De iON Remote PODZ is volledig compatibel met elke iON Air Pro camera en voorziet in een complete ‘afstandsbediening’ met een maximum van 8 camera’s. Aangestuurd door radio technologie PODZ, past het gemakkelijk aan de achterkant van de camera, waardoor er gefilmd en gefotografeerd kan worden met een twee-knops controle systeem.

iON Air Pro SpeediON Air Pro Speed

De iON Air Pro Speed is een handige, kleine actiecamera die elke ervaring met de auto vastlegt en draadloos upload naar Facebook of YouTube (met de Wi-Fi PODZ, die apart wordt verkocht). Deze nieuwe iON Air Pro Speed heeft nu extra accessoires speciaal voor auto’s, zoals een zuignapbevestiging en een 12 Volt lader. Ook is er een stuurbevestiging, zodat de iON ook op een motor kan worden gebruikt. De iON Air Pro Speed™ is zeer makkelijk in gebruik – zelfs onderweg. Met één klik start/opname functie en volledig waterproof (tot 10 m) omhulsel, ideaal voor de hele familie.

Het groothoekobjectief legt vast in HD 1080p videoresolutie met een beeldhoek tot 170 graden.
Foto’s worden vastgelegd met 5 megapixel en kunnen zelfs in een reeks worden gemaakt voor stop motion video opnamen. De grijsgekleurde camera weegt slechts 130 gram.

Er zijn talrijke accessoires beschikbaar voor het bevestigen van de camera op helmen, surfboards en fietsframes. Dankzij de compabiliteit met smart phones en tablets, kan de gebruiker hierop zien wat de camera ziet en gemaakte video opnamen meteen afspelen. Dit is ideaal wanneer er bijvoorbeeld vanaf een helm, board of fiets wordt gefilmd. De relevante iON Worldwide Application kan gratis worden gedownload van iTunes (zoek op iontheaction)
.
Elke camera komt met 8GB aan gratis opslagruimte op de iON CLOUD. De gratis smart phone app for draadloos uploaden van beelden naar de social media sites kan worden gedownload van iTunes (zoek op iontheaction).

V1.1 Android en V3.2 iPhone/iPad App

De V1.1 app is nu gratis beschikbaar via www.play.google.com. Features zijn een dashboard pagina, remote en video player. Andere features zijn: video preview en playback, iON photo view, mogelijkheid tot het creëren en verwijderen van albums van de App , overzetten van files van SD kaart naar smart phone, instant uploaden naar Facebook en YouTube en foto playback review.

De App voegt zicht bij de reeds populaire iPhone/aPad app, die nu in V3.2 formaat komt. Deze update geeft de gebruiker nog meer controle over de actie en is ook gratis beschikbaar via iTunes.

De iON V3.2 iPhone app gebruiksvriendelijke updates zijn o.a.: een download voortgang menubalk, de optie tot het verwijderen, pauzeren en annuleren van downloads, snelheidsoptimalisatie bij het downloaden van beelden met zo’n 20-30%, nieuw icoon om nieuwe files aan te geven, melding van hoeveel foto’s er nog gemaakt kunnen worden met de geheugenkaart.

iON AIR PRO Wi-Fi

De aerodynamische, lichtgewicht en gebruiksvriendelijke iON Air Pro Wi-Fi heeft een aantal interessante kenmerken zoals Wi-Fi connectiviteit en gratis cloud storage. Met de iON Wi-Fi PODZ en de iON app, kunnen gebruikers camera functies en instellingen beheersen en de actie bekijken op een live-stream. Ze kunnen deze ook meteen terugkijken, uploaden naar Facebook, YouTube of delen via mail.

iON The Game en iON Air Pro Speed prijs en beschikbaarheid

Op dit moment beschikken we nog niet over deze informatie.

Bron: ION via Transcontinenta