CookiesiPhone 4 vanaf 30 juli in Nederland

26 juli 2010 15:51 door Hans Wind

iPhone 4 vanaf 30 juli in NederlandDe nieuwe iPhone 4 van Apple zal vanaf aanstaande vrijdag 30 juli verkrijgbaar zijn in Nederland en nog eens 16 andere landen.

iPhone 4 is onder andere voorzien van FaceTime, waarmee je met één tikje kunt videobellen, en het nieuwe Retina-display van Apple met de hoogste resolutie ooit in een gsm-display, wat resulteert in een zeer scherpe weergave van tekst, afbeeldingen en videobeelden. En dat allemaal in een geheel vernieuwd ontwerp van glas en roestvrij staal waarmee Apple claimt dat dit de dunste smartphone ter wereld is.

Vanaf komende vrijdag is iPhone 4 verkrijgbaar in Australië, België, Canada, Denemarken, Finland, Hongkong, Ierland, Italië, Luxemburg, Nederland, Nieuw-Zeeland, Noorwegen, Oostenrijk, Singapore, Spanje, Zweden en Zwitserland.

iPhone 4 heeft verder een 5-megapixel camera met ledflits, de mogelijkheid om video op te nemen in HDTV kwaliteit ( 720p ), de Apple A4-processor, een gyroscoop met 3 assen en een gesprekstijd die tot 40 procent langer is geworden.

iPhone 4 wordt geleverd met iOS 4, de nieuwste versie van het meest geavanceerde mobiele besturingssysteem ter wereld, dat multitasking, mappen, verbeterde Mail, uitgebreidere ondersteuning voor zakelijk gebruik en het nieuwe Apple iAd-platform voor mobiele reclame biedt.

iPhone 4 prijs en beschikbaarheid
De iPhone 4 is beschikbaar vanaf 30 juli 2010. In België gaat de 16GB versie 640 Euro kosten de prijs voor de 32GB versie is daar 750 Euro.

Gerelateerd artikel: iPhone 4 introductie


iPhone 4 16GB prijs vergelijking

iPhone 4 32GB prijs vergelijking