Cookies
iPod touch en iPhone krijgen meer geheugen

6 februari 2008 20:34 door Hans Wind

iPod touch en iPhone krijgen meer geheugenApple heeft vandaag een nieuw model iPhone en iPod touch geïntroduceerd. De nieuwe modellen hebben twee keer zo veel geheugen, waardoor gebruikers twee keer zo veel muziek, foto’s en video’s mee kunnen nemen.

De revolutionaire iPhone is nu verkrijgbaar in een nieuw 16-GB model voor USD 499, naast het bestaande 8-GB model dat verkrijgbaar is voor USD 399. De iPod touch is nu verkrijgbaar in een 32-GB model voor Euro 459, naast het bestaande 16-GB model (Euro 369) en het 8-GB model (Euro 279).

“Sommige gebruikers kunnen nooit te veel geheugen hebben”, aldus Greg Joswiak, Vice President iPod en iPhone Product Marketing van Apple. “Nu kan iedereen van nog meer muziek, foto’s en video’s genieten op de meest revolutionaire mobiele telefoon en het beste draagbare Wi-Fi-apparaat ter wereld.”

Zowel de iPhone als iPod touch zijn voorzien van de revolutionaire “Multi-Touch”-gebruikersinterface en baanbrekende software van Apple waarmee gebruikers met één vinger al hun muziek, video’s, foto’s en nog veel meer kunnen vinden. Alle iPhone- en iPod touch-modellen zijn voorzien van de nieuwste software-upgrades die afgelopen maand zijn aangekondigd en bieden nu de mogelijkheid om automatisch een locatie te vinden met behulp van het nieuwe programma Kaarten*, webknipsels te maken voor toegang tot favoriete websites, het beginscherm aan te passen en de nieuwe iTunes-huurfilms te bekijken.

Zowel de iPhone als iPod touch zijn voorzien van Safari, de meest geavanceerde browser voor draagbare apparatuur, en bevatten daarnaast fantastische programma’s zoals Mail, Kaarten, Aandelen, Weer en Notities.

Prijzen en verkrijgbaarheid iPod touch en iPhone
Voor de 32-GB iPod touch geldt een adviesprijs van Euro 459. Dit model is per direct wereldwijd verkrijgbaar via de Apple Store (www.apple.com/nl) en bij erkende Apple resellers. De nieuwe 16-GB iPhone is uitsluitend verkrijgbaar in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk en Duitsland.

Het huren van films via de iTunes Store is uitsluitend mogelijk in de Verenigde Staten. Voor gebruik van iPhone en iPod touch is het volgende vereist: een Mac met een USB 2.0-poort, Mac OS X versie 10.4.10 of hoger en iTunes 7.6; of een Windows-pc met een USB 2.0-poort en Windows Vista of Windows XP Home of Professional (Service Pack 2) of hoger en iTunes 7.6.

* De beschikbaarheid en nauwkeurigheid van het bepalen van de huidige locatie in Kaarten varieert per locatie.

Bron: Apple

Gerelateerde iPod touch artikelen:
iPod touch test
iPod touch krijgt software upgrade

 
iPod touch 8GB wit prijs vergelijking
 
 
iPod touch 8GB zwart prijs vergelijking
 
 
 
iPod touch 32GB wit prijs vergelijking
 
 
 
iPod touch 32GB zwart prijs vergelijking
 
 
 
iPod touch 64GB wit prijs vergelijking
 
 
 
iPod touch 64GB zwart prijs vergelijking