CookiesISE 2007 geopend in Amsterdam

31 januari 2007 07:45 door Hans Wind

ISE 2007 logoVan 30 januari tot en met 1 februari wordt in de RAI in Amsterdam de Integrated Systems Europe 2007 (ISE) gehouden. Deze beurs is gericht op de professionele Audio en Video markt die zich zeer snel ontwikkelt.

Bij de opening van de beurs benadrukte Mike Blackman, de directeur van ISE, nog eens de exponentiele groei die de AV markt in Europa momenteel doormaakt. Op zo’n 13.000 vierkante meter beursvloer staan meer dan 360 bedrijven uit 29 verschillende landen en naar verwachting zullen ongeveer 15.000 mensen deze beurs bezoeken. De bezoekers komen uit de hele wereld terwijl ongeveer 27% van de bezoekers uit Nederland naar de beurs komt.

Hoewel de getoonde apparatuur het budget voor de gemiddelde consument ver te boven zal gaan zijn op de beurs imposante staaltjes techniek te zien met extreem grote HDTV schermen, enorme score borden zoals die in stadions gebruikt kunnen worden en video projectoren die HD Video kwaliteit in volle glorie laten zien.

Voor de echte Audio Video Pro zeker een bezoek waard om een indruk te krijgen van de laatste ontwikkelingen op het professionele Audio en Video gebied.