CookiesJBL Boost TV soundbar

25 september 2015 10:13 door Hans Wind

JBL Boost TVDe JBL Boost TV soundbar is een compact audiosysteem dat het geluid van een platte TV meteen naar een hoger niveau brengt. De Boost TV is volgens JBL geschikt voor ieder televisieformaat en de eerste luidspreker schakelt automatisch tussen het geluid van een TV en smartphone of tablet.

De JBL Boost TV is eenvoudig te installeren. Ondanks het compacte formaat (380 mm) levert de Boost TV virtueel surround geluid en Dolby Digital voor HD-films. Dankzij de plug ‘n’ play-constructie kunnen gebruikers binnen een paar minuten na het openmaken van de doos al snel luisteren naar beter geluid.

JBL Boost TV met remote en adapterHet JBL Boost TV audiosysteem is voorzien van Bluetooth-streaming en JBL Connect-technologie. Dankzij JBL Connect kunnen meerdere JBL Connect-compatibele luidsprekers met elkaar worden verbonden, zodat ze hetzelfde Bluetooth-signaal afspelen. Gebruikers kunnen hun TV-luidspreker dus eenvoudig koppelen aan andere mobiele apparaten.

De Boost TV is voorzien van SoundShift, een functie die automatisch schakelt tussen het geluid van verschillende apparaten. De SoundShift-technologie van JBL wisselt automatisch van audiobron.

JBL Boost TV functies

· Optische digitale audio met Dolby Digital verbindt een kabel met de HDTV
· JBL Soundshift schakelt automatisch tussen het geluid van een TV en een smartphone of tablet
· Harman Display Surround geeft een virtueel surround geluid
· Bluetooth-streaming maakt verbinding met 3 smartphones of tablets
· JBL Connect bouwt jouw eigen systeem door meerdere JBL Connect-luidsprekers draadloos met elkaar te verbinden
· Universele afstandsbediening maakt bedienen van het systeem eenvoudig met slechts één apparaat, namelijk de bestaande afstandsbediening van de TV
· Dubbele baspoort zorgt voor beterebasweergave in een compact formaat.

De JBL Boost TV is voorzien van een 2 X 50-mm-transducer, een frequentierespons van 60 Hz – 20 kHz en een vermogen van 30W.

JBL Boost TV prijs en beschikbaarheid

De JBL Boost TV is vanaf oktober 2015 beschikbaar voor een prijs van 199 euro.

Bron: JBL