CookiesJBL Cinema 510 en 610 homecinema luidsprekersets

14 oktober 2013 14:12 door Hans Wind

JBL Cinema 510 en 610 homecinema luidsprekersetsDe JBL Cinema 510 en 610 homecinema luidsprekersetsets zorgen door de 5.1 weergave voor een ruimtelijk geluidseffect in de woonkamer en verbeteren het matige geluid van de flatscreen HD TV.

“Met de JBL geluidstechnologie is er geen reden voor flatscreen tv-gebruikers om niet te kunnen genieten van homecinema geluidskwaliteit,” zegt Bas van de Rijt, Marketing Manager Harman Consumer Nederland. “Met de JBL Cinema serie 5.1 surround installaties hebben we een diep en rijk geluid perfect gebalanceerd vormgegeven in een kleine uitvoering die in elke huiskamer past.”

Beide JBL homecinema sets zijn ontworpen met een eenvoudige plug-and-play verbinding door middel van de meegeleverde luidsprekerkabels voor elke audio/video receiver of HD TV. De sets zijn klein en compact en ideaal voor kamers waar ruimte beperkt is. De homecinema sets worden met beugels meegeleverd, zodat de satellietluidsprekers makkelijk aan de wand kunnen worden gemonteerd.
Voor de best mogelijke geluidskwaliteit en weergave van lage basklanken en heldere hoge tonen van films en concerten kunnen individuele aanpassingen worden gemaakt via de regelaar voor volume- en fase-instelling van de subwoofer.

Drie luidsprekerkabels van 3 meter en twee kabels van 5 meter voor de satellietluidsprekers en een 5 meter LFE kabel voor de subwoofer worden met de JBL Cinema Serie meegeleverd.

JBL Cinema 610

De JBL Cinema 610 brengt surround geluidseffect voor de thuisbioscoop in een compleet, eenvoudig te installeren systeem. De set komt met een 8-inch bass reflex 100W actieve subwoofer, vier identieke satellieten en een speciale centrale luidspreker, allemaal op spraak afgestemd voor een duidelijke stemreproductie. De JBL Cinema 610 heeft ook muurbeugels, zodat de nieuwe 5.1 luidsprekerinstallatie aan te passen is aan elke ruimte. De satellieten kunnen zowel verticaal als horizontaal worden geïnstalleerd zodat ze in elke huiskameropstelling passen.

• 8-inch bass reflex, 100W actieve subwoofer met vier satellieten

• Apart midden kanaal voor heldere stemweergaves

• Speciaal ontworpen voor makkelijk gebruik in elk huis waar de ruimte beperkt is

• Eenvoudig aan te sluiten op elk audio/video receiver voor een makkelijke plug-and-play ervaring met de meegeleverde luidsprekerkabels

JBL Cinema 510

JBL Cinema 510De JBL Cinema 510 is aan te sluiten op elke audio/video receiver voor een 5.1 surround geluidseffect. De set bestaat uit een een 6,5-inch actieve subwoofer en vijf satellieten. De subwoofer bevat een regelaar voor volume- en fase-instelling, zodat het systeem optimaal benut kan worden in elke ruimte. De compacte JBL Cinema 510 is ontworpen om aan elke flat screen gekoppeld te worden en past makkelijk in elke woonomgeving. De JBL Cinema 510 is ontworpen en gebouwd om te functioneren als een geïntegreerd systeem. Daarbij is er rekening gehouden met de grootte van het systeem, waardoor het zeer geschikt is voor een flexibele opstelling in elke ruimte.

• Eenvoudig te installeren

• 6,5-inch bass reflex, 60W actieve subwoofer met vier satellieten

• Geleverd met alle kabels en accessoires

JBL Cinema 510 en 610 prijs en beschikbaarheid

De JBL Cinema 510 is verkrijgbaar vanaf oktober 2013 voor een adviesverkoopprijs van 249 euro.

De JBL Cinema 610 is verkrijgbaar vanaf oktober 2013 voor een adviesverkoopprijs van 349 euro.

Bron: JBL