CookiesJBL Cinema SB350 en JBL Cinema Base

7 september 2014 11:42 door Hans Wind

JBL Cinema SB350 met draadloze subwooferDe JBL Cinema SB 350 en de JBL Cinema Base zijn twee nieuwe producten uit de home audio collectie van deze fabrikant.

De JBL Cinema Base vult een flatscreen tv aan met beter geluid dankzij Dolby Digital en Harman Display Surround Sound. De alles-in-één JBL Cinema Base is volgens de fabrikant zo ontworpen dat hij onder de meeste hd tv’s tot 60 inch zal passen. Het geluidssysteem is via een enkele kabel aan de tv aan te sluiten met behulp van een HDMI, optische of analoge verbinding. Vanaf een smartphone of tablet stream kan via Bluetooth draadloos muziek worden weergegeven. Het systeem bestaat uit een 2-kanaals luidsprekersysteem met ingebouwde subwoofer met een totaal vermogen van 240 watt.

JBL Cinema Base

Om het kijk- en luistergemak te verbeteren is de JBL Cinema Base uitgerust met Harman Volume die plotselinge volumeveranderingen kan reguleren, zodat u niet meer afgeleid wordt door veel te luide commercials. Daarbij kan elke tv-afstandsbediening aan het systeem gekoppeld worden. Verder kunt u, terwijl u aan het kijken bent via de USB-poort andere apparaten opladen, waaronder een telefoon of tablet. De JBL Cinema Base heeft een metallic speaker gril die gemakkelijk schoon te maken is.

JBL Cinema SB350 Soundbar

De JBL Cinema SB350 met draadlopze subwoofer levert goed filmgeluid met Dolby Digital en Harman Display Surround Sound in een compacte unit die aansluit bij wand- of TV-audio meubelinstallaties. De aparte draadloze subwoofer is gekoppeld aan de Soundbar en kan in elke ruimte geplaatst worden. Dankzij de onafhankelijke volumeregeling via de afstandsbediening zijn de speakers op elk moment af te stellen op het gewenste basniveau. Door middel van een enkele kabel sluit je de JBL Cinema SB 350 aan op een hd tv via HDMI, optische of analoge verbinding. Of stream muziek draadloos via Bluetooth vanaf een smartphone of tablet.

Het systeem bestaat uit een linker- en rechter ingebouwde kanaalluidspreker en draadloze subwoofer met een totaal vermogen van 160 watt. De JBL Cinema SB350 beschikt ook over Harman Volume, om volumeveranderingen te controleren, zodat het de kijkervaring niet wordt verstoord. Het systeem kan de volumeregeling aan elke afstandsbediening koppelen. Zo kunt u via de bestaande afstandsbediening het geluid regelen. Hulpmiddelen om de soundbar aan de muur te monteren en alle kabels om aan te sluiten op jouw televisie worden meegeleverd.

JBL Cinema SB350 en JBL Cinema Base prijs en beschikbaarheid

• De JBL Cinema Base is verkrijgbaar vanaf september voor een adviesverkoopprijs van 349 euro.

• De JBL Cinema SB350 Soundbar en Wireless Subwoofer zijn verkrijgbaar vanaf september voor een adviesverkoopprijs van 399 euro.

Bron: JBL