CookiesJVC HDTV lijn komt met iPod Dock

26 juni 2008 08:37 door Hans Wind

JVC HDTV lijn komt met iPod DockJVC heeft in de VS een nieuwe HDTV lijn geannonceerd met een ingebouwd iPod docking station.

Op de nieuwe P-serie HD TV LCD lijn kan video materiaal van de iPod makkelijker dan ooit afgespeeld worden door de iPod in het dock te zetten dat op de TV aanwezig is. Elk van de vier nieuwe modellen, waarvan drie met full HD 1080p, zijn voorzien van JVC’s nieuwe TeleDock®, een neerklapbaar iPod dock dat midden voorop de TV aanwezig is.

De nieuwe JVC P-Serie bestaat in de VS uit de volgende modellen: 32-inch LT-32P679, 42-inch LT-42P789, 47-inch LT-47P789 en de 52-inch LT-52P789. De LT-32P679 is een HD Ready 720p model, terwijl de andere modellen 1080p resolutie bieden.

Wanneer een iPod in het dock zit, verschijnt op de TV een menu voor de selectie van muziek, muziek shuffle of video afspelen. Zo kan de iPod dan eenvoudig worden bediend via de HDTV afstandbediening waarop een bedienings paneel is aangebracht dat veel lijkt op de iPod bediening. Ook fotomateriaal kan op die manier worden weergegeven als een diashow voorzien van muziek.

Tijdens muziek weergave wordt de song titel en de naam van de uitvoerende artiest op het TV scherm weergegeven.

Het is ons niet bekend of deze JVC P-serie ook in Nederland zal worden geannonceerd.