CookiesKieskeurig Best Reviewed overzicht januari 2008

23 februari 2008 09:06 door Hans Wind

Kieskeurig Best Reviewed overzicht januari 2008Elke dag bezoeken ruim 140.000 consumenten de Kieskeurig website. Zij vergelijken hier producten, prijzen en winkels, laten hun ervaringen met producten achter en lezen de reviews van andere consumenten.

Op de website van Kieskeurig kunnen eigenaren van een apparaat hun beoordeling geven in de rubriek “reviews” die aan elk product in de Kieskeurig database is toegevoegd.

De beoordeling die gegeven kan worden bestaat uit de onderdelen geluidskwaliteit, beeldkwaliteit, mogelijkheden, gebruiksgemak, vormgeving en degelijkheid.

De eigenaar van het apparaat kan aangeven hoe lang het betreffende product al in zijn of haar bezit is en vervolgens in een simpel rapportcijfer van 1 tot 10 de beoordelingen geven. Kieskeurig doet via een check van alle bijdragen haar best om de resultaten zo betrouwbaar mogelijk te houden en bijdragen worden dan ook alleen geplaatst nadat de redactie er een blik op heeft geworpen.

Dit keer staan we stil bij de Kieskeurig “best reviewed” producten in de maand januari 2008 voor zover ze gerelateerd zijn aan HD TV en audio. Hier volgt als het overzicht met tussen haakjes de totaalscore:

Canon HV20 camcorder (8,9)

Panasonic SC-PT850EG-K home cinema systeem (8,9)

Philips 42PFL9632D LCD HDTV (9,3)

Pioneer PDP-4280XA Plasma HDTV (9,5)