CookiesKodak Easyshare V1273 digitale camera met HDTV dock optie

8 januari 2008 09:18 door Hans Wind

Kodak Easyshare V1273 digitale camera met HDTV dock optieNaast de nieuwe Kodak Easyshare V1273 heeft Eastman Kodak een nieuwe reeks producten aangekondigd die digitale fotografie gemakkelijker en leuker kunnen maken. Deze keer introduceert Kodak een slimme digitale technologie die consumenten aanmoedigt hun creativiteit verder te verkennen zonder in te leveren op beeld- of printkwaliteit.

“Met onze nieuwe producten die vandaag op de CES geïntroduceerd zijn, gaat Kodak verder met innoveren en introduceren van slimme technologieén die onze belofte ‘you push the button we do the rest’ waarmaken, zegt Pierre Schaeffer, chief marketing officer, Kodak Consumer Digital Imaging Group. “Al meer dan 120 jaar helpt Kodak consumenten bij het vastleggen van herinneringen en nu, in dit digitale tijdperk, komt alles tot leven in high definition op HD displays, draadloze fotolijsten en grote heldere afdrukken ”“ gemakkelijk, betaalbaar en zonder compromissen.”

• De nieuwe Kodak Easyshare V1273 digitale camera is uitgerust met de nieuwe touchscreentechnologie. Dit maakt het nemen, bekijken en bewerken van foto’s gemakkelijker. De 12-megapixel, 3x optische zoom camera heeft een groot 3 inch LCD-touchscreen voor gemakkelijk gebruik. De V1273 maakt geweldige high definition foto’s en video’s die met de optionele Kodak HDTV-dock op de HD TV bekeken kunnen worden. Naast de V1273 introduceert Kodak de Kodak Easyshare V1073 Digitale Camera met touchscreen.

• De nieuwe Kodak Easyshare M1033 Digital Camera is een heldere en gekleurde, platte en stijlvolle 10-megapixel camera. Uitgerust met een 3x optische zoomlens en 3 inch breedbeeld LCD-scherm bevat deze camera opties die bijdragen aan geweldige foto’s in bijna elke omstandigheid. Daarnaast legt de M1033 HD-foto’s en video’s vast. Kodak introduceert ook de Kodak Easyshare M763, M863 en M893 IS Digitale camera.

• De nieuwe Kodak Easyshare Z1085 IS Zoom Digitale Camera is een high performance, 10-megapixel, 5x optische zoom camera met optische beeldstabilisator. De Z1085 IS biedt consumenten de mogelijkheid creatiever met fotografie om te gaan door voordeel te halen uit de handmatige instellingen of gemakkelijk foto’s en video’s vast te leggen dankzij de automatische controles. De Z1085 IS legt ook HD foto’s en video’s vast wat het delen van foto’s nog leuker maakt. Kodak introduceert tevens de Kodak Easyshare Z1285 Zoom Digitale Camera en Kodak Easyshare Z8612 IS Digitale Camera.

Foto’s en video’s in High Definition
Alle Kodak Easyshare Digitale Camera’s die op de CES worden geïntroduceerd zijn HD-capable en leggen foto’s en video’s in high definition kwaliteit vast. Het bekijken van HD-foto’s is gemakkelijk dankzij de Kodak Easyshare HDTV Dock. De HDTV Dock is als accessoire beschikbaar. De HDTV Dock staat in verbinding met de HDTV om foto’s van Kodak’s HD Digitale Camera’s, SD Memorykaarten of USB-bronnen te tonen.

Prijs en beschikbaarheid
Alle Kodak producten die genoemd zijn zullen halverwege 2008 beschikbaar zijn. De adviesprijzen zijn als volgt:
• Kodak Easyshare V1273: €299
• Kodak Easyshare Z1085: €229
• Kodak Easyshare M1033: €199


Kodak Easyshare V1273 prijs vergelijking