CookiesKodak Easyshare M1073 IS te koppelen aan HDTV

13 juli 2008 16:42 door Hans Wind

Kodak Easyshare M1073 IS te koppelen aan HDTVDe nieuwe Kodak M1073 IS digitale camera kan met het apart aan te schaffen HD station op eenvoudige wijze aan de HDTV gekoppeld worden.

Doordat de opnamen ook in breedbeeld 16:9 formaat kunnen worden gemaakt levert weergave op de HDTV een mooi formaatvullend plaatje op wanneer u tenminste in liggend formaat (landscape) uw foto’s heeft gemaakt.

De M1073 beschikt over 10,2 Megapixels en dat houdt in dat u prima afdrukken kunt maken tot wel 75 cm x 100 cm, (30 x 40 inch)

Met de 3x optische zoom lens (35mm-equivalent: 32 mm – 96 mm) haalt u het onderwerp dichterbij zonder verlies van beeldkwaliteit. De KODAK asferische lens met 3x optische zoom en automatische scherpstelling legt scherpe details vast. Met de 5x digitale zoom kunt u nog verder inzoomen al gaat dat laatste dan wel ten koste van de beeldkwaliteit.

Beeldstabilisatie en reductie van onscherpe beelden vermindert onscherpe beelden die het gevolg zijn van een bewogen camera, beweging van het onderwerp of van snelle bewegingen

Zoals gezegd kunt met de Kodak M1073 schitterende HD-foto’s maken in breedbeeld 6:9-formaat. Met het Kodak Easyshare-station voor HDTV (optioneel accessoire) bekijkt dan later uw foto’s op uw HDTV. Hiervoor maakt u eenvoudig verbinding tussen uw HD-station en de HDTV zoals u het wilt: plaats uw KODAK EASYSHARE-camera op het station, gebruik een SD-kaart, USB-stick of een op de USB-poort aangesloten kaartlezer. U kunt de foto’s dan een voor een, als multifoto of in een diapresentatie weergeven.

Overige kenmerken van de Kodak Easyshare M1073 IS
• De gezichtsdetectietechnologie detecteert gezichten en stelt de camera-instellingen automatisch in voor schitterende foto’s van vrienden en familie.
• U hoeft geen foto meer te missen dankzij de krachtige, meegeleverde lithium-ionbatterij* die in de camera wordt opgeladen
• Maak uw foto’s net zo levendig als het moment waarop u ze maakte. Druk mooiere, helderdere foto’s af dankzij de KODAK PERFECT TOUCH-technologie.
• Beleef uw herinneringen tot in detail opnieuw. Laat lachende gezichten zien door donkere schaduwen op te lichten
• Met hoge ISO-snelheden (tot 1000) kunt u de details weergeven van bewegende beelden en van opnamen bij weinig licht
• Continue VGA-video (640 x 480) bij 15 fps opnemen met geluid en bewerkingsmogelijkheden op de camera
• Opties voor het afdrukken van videobeelden, waaronder 1, 4, 9 en 16 foto’s op één vel
• Tover uw foto’s op creatieve wijze om tot een diapresentatie van multimedia rechtstreeks vanaf uw camera en als u één van de reeds geïnstalleerde geluidsthema’s gebruikt, kunt u de sfeer kiezen die het best bij uw diapresentatie past.
• U kunt tekst of geluidsfragmenten toevoegen aan uw foto’s, zodat u ze later gemakkelijker kunt terugvinden en beheren.
• Met tekstlabels vergeet u nooit meer de details van uw foto’s. Maak uw foto’s nog sprekender met geluidsfragmenten.
• Uw foto’s worden weergegeven op het grote 69-mm (2,7-inch) lcd-kleurenscherm voor binnen en buiten. Met de automatische beeldrotatie worden uw foto’s altijd goed weergegeven, of u de foto nu horizontaal of verticaal hebt gemaakt
• Maak keer op keer goede foto’s dankzij modi voor meerdere scènes en kleuren zoals portret, kinderen, sneeuw, strand en tegenlicht.
• Maak van maximaal drie afzonderlijke opnamen één grote foto met de ingebouwde modus voor het samenvoegen van foto’s tot een mooie panoramafoto
• U maakt eenvoudig prachtige opnamen met functies zoals bijsnijden op de camera.
• Zelfs als uw geheugenkaart vol is, hoeft u geen enkele foto te missen. Schakel snel over naar het ingebouwde camerageheugen, dankzij de functie intern geheugen plus. Met 32 MB intern geheugen (19MB voor opnamen beschikbaar) en een SD/SDHC-uitbreidingssleuf kunt u direct foto’s maken

De prijs van deze camera ligt rond de 160 Euro en het HD station kost 100 Euro.


Kodak M1073 IS prijs vergelijking