CookiesKodak EasyShare M1093 IS digitale camera introductie

19 augustus 2008 15:13 door Hans Wind

Kodak EasyShare M1093 IS digitale camera introductieKodak kondigt een nieuwe digitale camera in de Kodak EasyShare M-serie aan.

De Kodak EasyShare M1093 IS digitale camera is een stijlvolle en krachtige digitale camera voor de stijlbewuste consument. De camera bevat innovatieve features, waaronder Kodak’s Smart Capture technologie. Bij deze technologie past de camera automatisch de instellingen aan voor een perfecte foto in praktisch iedere omgeving.

“Onder het geraffineerde ontwerp van de Kodak EasyShare M1093 IS digitale camera zit een reeks innovatieve features voor het maken van prachtige foto’s,” zegt John Blake, general manager, Digital Capture and Devices, Vice President, Eastman Kodak Company.

“De Smart Capture modus zit op onze meest recente modellen en dus ook op de M1093 IS. Dankzij de intuïtieve en automatische scene detection en instellingenmenu, kunnen gebruikers nu die momenten vastleggen die zij anders hadden gemist.”

Kodak EasyShare M1093 IS digitale camera
De Kodak EasyShare M1093 IS digitale camera is de nieuwste aanwinst in de Kodak EasyShare M-serie; betaalbare digitale camera’s, voor de stijlbewuste consument. Een reeks innovatieve features biedt de consument de mogelijkheid gemakkelijk en zonder veel inspanning momenten vast te leggen en te delen.

• Innovatieve Smart Capture modus herkent de scene en past de instellingen van de camera hierop aan waardoor geweldige foto’s gemaakt kunnen worden in praktisch iedere omgeving
• Maak prachtige HD-foto’s en video’s en bekijk deze op een HDTV met de optionele Kodak EasyShare HDTV Dock
• Verminder vervagingen veroorzaakt door het bewegen van de camera of een object dat beweegt met de beeldstabilisator en blur reduction technologie
• Voor geweldige foto’s van vrienden en familie is er de face detection technologie die het gezicht herkent en automatisch de instellingen van de camera aanpast
• Maak gedetailleerde foto’s zelfs in donkere omstandigheden met een hoge ISO-waarde (tot maximaal 3200)

Kodak M1093 IS beschikbaarheid
De Kodak EasyShare M1093 IS digitale camera is verkrijgbaar vanaf september 2008.

Bron: Kodak