CookiesKPN Interactieve TV Online nu ook op smartphone

30 juli 2012 11:02 door Hans Wind

KPN Interactieve TV Online nu ook op smartphoneVanaf vandaag, 30 juli 2012, krijgt Interactieve TV Online van KPN weer een upgrade. Met deze nieuwste versie kunnen klanten van deze dienst voor het eerst ook op hun smartphone overal in huis tv-kijken. Vorig jaar bracht KPN als tv-aanbieder al live-tv op de tablet en laptop. Het zenderaanbod voor iTV Online is ook verder uitgebreid met BBC 1 en BBC 2. Daarnaast krijgt de iTV Online app voor iPad en Android-tablets de komende weken een nieuw menu waardoor tv-kijken en bladeren door Programma Gids en Videotheek Thuis nog gemakkelijker wordt.

KPN biedt sinds september 2011 een interactieve tv dienst voor alle klanten onder de noemer Interactieve TV Online. Met Interactieve TV Online kun je overal in en om het huis op de tablet of laptop en nu ook smartphone live kijken naar 22 populaire tv-zenders en van andere interactieve diensten gebruik maken. Klanten hoeven niet extra te betalen voor deze faciliteit; Interactieve TV Online is een van de extra features, die klanten automatisch in hun KPN pakket ontvangen.

Per 30 juli is deze functie beschikbaar op de iPhone, vanaf 6 augustus op de Android Phone. De upgrade voor Android Tablet en iPad volgt op 13 augustus.

Live tv-kijken op Android telefoons werkt alleen met Android versie 3.0 of hoger. Voor een volledige lijst van ondersteunde toestellen kijk op www.kpn.com/itvonline.

Bron: KPN