CookiesKPN biedt twee interactieve TV ontvangers als basis

4 juli 2011 12:22 door Hans Wind

KPN biedt twee interactieve TV ontvangers als basisKPN biedt zijn klanten vanaf vandaag standaard twee Interactieve TV ontvangers in het basispakket voor TV van KPN. Hierdoor kunnen KPN klanten nu op beide TV’s in huis dezelfde kwaliteit programma’s bekijken, terugkijken en opnemen.

Bestaande klanten kunnen een tweede iTV ontvanger aanvragen bij de klantenservice of in de winkel. Uit onderzoek in opdracht van KPN uitgevoerd door Blauw Research blijkt, dat er in de Nederlandse huishoudens gemiddeld twee televisies staan. Steeds meer huishoudens willen ook op de tweede TV in huis van alle features van Interactieve TV gebruik kunnen maken. Met het nieuwe TV pakket biedt KPN nu deze mogelijkheid.

Tarieven

Het tarief voor het basispakket Interactieve TV inclusief 2 iTV ontvangers is € 15, -.
Klanten die maar één iTV ontvanger willen betalen € 11, – voor een iTV ontvanger in het basispakket.

TV pakketten

Vanaf vandaag is ook Live TV pauzeren standaard opgenomen in het basispakket. KPN biedt bovenop het basispakket een aantal extra pakketten zoals bv Eredivisie Live, het Kidspakket en het Pluspakket. De zenders uit de extra pakketten kunnen zonder extra kosten op de tweede TV aansluiting gekeken worden.

Bron: KPN