CookiesKPN overeenkomst met Videoland over interactieve TV

27 mei 2008 14:28 door Hans Wind

KPN overeenkomst met Videoland over interactieve TVKPN heeft op 27 mei een overeenkomst gesloten met Videoland, onderdeel van Entertainment Retail Group (E.R.G.), voor de exploitatie van een gezamenlijk Video on Demand-aanbod op Interactieve TV van KPN. Met deze overeenkomst wordt het filmaanbod op Interactieve TV van KPN sterk uitgebreid.

Videoland heeft contracten met een groot aantal filmstudio s, waaronder enkele grote Amerikaanse studio s. Videoland verwacht de komende maanden weer nieuwe Amerikaanse studio s aan haar portfolio toe te kunnen voegen, zodat er nog meer films beschikbaar komen voor klanten van Interactieve TV van KPN. Baptiest Coopmans, lid van de Raad van Bestuur van KPN is erg tevreden met de samenwerking. Onze klanten kunnen straks nog meer films zien op Interactieve TV. Deze samenwerking is bovendien een goed voorbeeld van de nieuwe KPN strategie om waar mogelijk samenwerking te zoeken en synergieƩn te bereiken.

Vanaf 1 juni 2008 zal KPN haar filmaanbod sterk gaan uitbreiden. Elke week worden er nieuwe titels aangeboden. KPN s filmportfolio zal regelmatig worden ververst met door Videoland geselecteerde filmtitels. Enkele voorbeelden van grote filmtitels die dit jaar bij het filmkanaal te verwachten zijn, zijn de spannende avonturenfilm 10,000 BC , de documentaire Earth , de Amerikaanse hit Cloverfield en Nederlandse films als Moordwijven en Alibi’. De films worden aangeboden onder het merk Videoland.

Daarnaast wordt een uitgebreid assortiment aan klassieke filmtitels, Nederlandse kaskrakers en kinderfilms beschikbaar gemaakt. Prijzen variƩren tussen de 0,99 en 4,99.

Over Interactieve TV
Interactieve TV van KPN is digitale televisie met een aantal extra’s. Het biedt een compleet tv-pakket met een uitgebreid aanbod van tv- en radiozenders, films en andere informatiediensten. Het aanbod van Interactieve TV wordt door de samenwerking met Videoland, nog aantrekkelijker. Sinds 1 april is het zenderaanbod sterk uitgebreid naar 100 zenders in digitale kwaliteit. In combinatie met de bijgeleverde harddisk recorder en Programma Gemist is er voor de klant altijd wat op tv op het moment dat het hem of haar uitkomt.

Bron: KPN