CookiesKPN’s Mine Internet TV wordt uitgesteld

28 september 2006 15:20 door Hans Wind

KPN Mine Internet televisieOndanks eerdere grootse plannen van KPN om haar internet televisiedienst Mine dit jaar snel landelijk aan te bieden wordt landelijke levering uitgesteld tot het eerste kwartaal van 2007. De reden voor dit uitstel ligt in klachten over de tuner van de settopboxen die door Siemens worden geleverd.

Volgens KPN gaat Mine nu “een tweede fase” in die loopt tot aan het einde van het jaar. In die tijd moet dan ook worden onderzocht welke Mine kanalen het best verkocht worden. Het aanbieden van Mine via de Primafoon winkels zou dan wellicht ook tot de mogelijkheden kunnen behoren. Ook dat wordt in deze fase nader onderzocht. De tweede fase zal worden getest in slechts twee steden, maar het is nog niet bekend welke.


Daarnaast wil KPN bij de uitrol van Mine een multiplay-pakket aanbieden, zodat de klant in één pakket de beschikking kan krijgen over telefonie, breedband internet en digitale tv. Ook wil KPN het aantal kanalen uitbreiden op het moment dat Mine in de markt wordt gezet.