CookiesKrijgt de PS3 een TV tuner of recorder?

15 augustus 2007 16:16 door Hans Wind

Krijgt de PS3 een TV tuner of recorder?Het gonst al weken van de geruchten op het Internet rond de vraag of de Sony PS3 nu wel of geen digitale TV tuner en recorder als extra optie krijgt.

Diverse bronnen melden weer dat er zelfs sprake is van een digitale TV tuner met digitale recorder. Officieel wil Sony uiteraard niet reageren op dergelijke geruchten ook al worden ze met de dag sterker.

Gisteren verscheen echter op een semi officiéle blog van Sony, ThreeSpeech genaamd, een bericht waarin gemeld werd dat volgende week op de Leipzig Gaming Convention meer informatie zal worden gegeven over de digitale TV Tuner. Letterlijk staat er op Threespeech: “We’ll have Leipzig Gaming Convention news to tell next week, including some clarification on the digital TV tuner”

Eerder verschenen al berichten dat Warwick Light, PR manager van SCE Nieuw-Zeeland, indicaties had afgegeven dat Sony zou komen met een programmeerbare televisierecorder voor de PlayStation 3.

We blijven dit onderwerp voor u volgen want de kracht van de PS3 kan, wat ons betreft, nog best wat meer benut worden. De machine heeft immers bijna alles in zich om een echte, complete multimedia machine te worden.

Inmiddels zijn de gerichten bevestigd. Lees PS3 krijgt TV tuner en recorder .


Sony PlayStation 3 (120GB) prijs vergelijking

Sony PlayStation 3 (250GB) prijs vergelijking