CookiesLenovo IdeaCentre A720 All-In-One

22 juni 2012 12:24 door Hans Wind

Lenovo IdeaCentre A720 All-In-OneDe Lenovo IdeaCentre A720 All-In-One (AIO) desktop, volgens de fabrikant de dunste AIO ter wereld, zal vanaf 4 juli in de Benelux te koop zijn.

De nieuwe IdeaCentre A720 AIO heeft een groot en bijzonder dun 27-inch scherm met een 10-punts multi-touch HD scherm waardoor de bediening naar een hoger niveau wordt getild. Het scharnier zorgt voor een comfortabele gebruiks- en kijkervaring vanuit verschillende kijkhoeken van -5 tot 90 graden.

De IdeaCentre A720 heeft een afmeting van 650 x 480 x 220 mm. De A720 combineert de slanke metalen behuizing en een 27 inch groot scherm met een precisie multi-touch ondersteuning en het scherm is voorzien van functies zoals Lenovo Dynamic Brightness System, deze functie beschermt uw ogen doordat de helderheid van het scherm zich automatisch aanpast op basis van omgevingslicht. Bij het ontwerp heeft Lenovo speciaal de multi-touch-ervaring geoptimaliseerd voor de ‘digitale’ huiskamer. Daarnaast zorgt de verstelbare scharnier van de A720 ervoor dat de gebruiker het scherm naar zich toe kan trekken en naar achteren kan bewegen, hierdoor is het gebruik van de touch-applicaties meer comfortabel over een langere periode vanuit iedere hoek.
IdeaCentre A720 achterkantOm de touch-ervaring van de AIO te optimaliseren ondersteunt het multi-touch scherm van de A720 multi-user scenario’s voor een betere ervaring en nauwkeurigheid. Daarnaast is het apparaat aangedreven door de nieuwste derde generatie i7 Intel Core processor. De NVIDIA GeForce GT630, 2Gb grafische kaart biedt het een indrukwekkende multimedia-ervaring voor thuis dankzij een frameless High Definition 16:9 breedbeeld scherm met een 1080p resolutie en Dolby Home Theater V4 geluid. Deze AIO biedt tevens een 1 TB harde schijfopslag en beschikt over een HDMI ingang en HDMI uitgang. Met geïntegreerde entertainment functies, zoals een Lenovo High-Sense (720p HD) Webcam, een Blu-ray Disc drive, bluetooth, een 6-in-1 cardreader en Lenovo IdeaTouch (een suite van 10 vinger touch-geoptimaliseerde applicaties en games), is de A720 een stijlvolle toevoeging voor thuis.

Lenovo IdeaCentre A720 prijs en beschikbaarheid

De IdeaCentre A720 AIO desktop is vanaf 4 juli verkrijgbaar tegen de winkeladviesprijs van 1.699 Euro.

Bron: Lenovo