CookiesLG Flatron Fantasy LCD monitor introductie

4 april 2007 11:21 door Hans Wind

LG Flatron Fantasy LCD monitor introductieLG Electronics (LG) introduceert de fraai vormgegeven FLATRON Fantasy, een lcd-scherm met een opvallend baanbrekend design. De ronde hoeken en golvende lijnen maken de stijlvolle monitor uit de Fantasy-serie een lust voor het oog. Consumenten kunnen de stijl van de monitor naar eigen wens aanpassen en kiezen uit drie verschillende monitorvoeten: de Jar, de Ring of de Eclipse. De ontwerpers van de Jar hebben zich laten inspireren door hedendaagse sculpturen en keramiek, terwijl de Ring met zijn ronde vormen een visualisatie is van eeuwigheid. In de Eclipse herkennen we duidelijk de maan.

Behalve qua uiterlijk presteert de FLATRON Fantasy ook goed met een contrastratio van 3000:1. Daarbij is de monitor uitgerust met de krachtige FLATRON f Engine-chip. Deze zorgt voor zeer scherpe beeldweergave met levendige kleuren die van het scherm lijken af te spatten. Ook de snelle ‘lightning fast response time’ van 2 ms en DVI-technologie dragen bij aan een prima beeldkwaliteit. Technologie van topkwaliteit maakt de FLATRON Fantasy de ideale monitor voor het bekijken van films en high-res foto’s of het spelen van de nieuwste games.

LG Flatron Fantasy LCD monitor
Bij het ontwerp van de FLATRON Fantasy heeft LG ook rekening gehouden met functionele aspecten. De bekabeling is bijvoorbeeld volledig weggewerkt. Het beeldscherm is met een onopvallend stekkertje in dezelfde kleur en stijl als de monitor op de pc aan te sluiten. Dit draagt bij aan de schitterende look en maakt de FLATRON Fantasy werkelijk op alle fronten uniek. Niet voor niets is de FLATRON Fantasy onderscheiden met de prestigieuze iF Design Award.

De LG FLATRON Fantasy monitor kost 298 euro incl. BTW

Over LG Electronics
LG Electronics is een van ’s werelds grootste producenten van consumentenelektronica en een technologische vernieuwer op het gebied van informatie, communicatie en elektronica. 80 dochterondernemingen bieden werk aan meer dan 82.000 mensen wereldwijd. LG Electronics is ’s werelds grootste producent van plasmaschermen, CDMA-handsets, airconditioners, apparatuur voor optische opslag, dvd-spelers en home cinema-systemen. LG Electronics is onderverdeeld in vier bedrijfsonderdelen: Mobile Communications, Digital Appliance, Digital Display en Digital Media. De wereldwijde omzet over 2006 bedraagt ruim 38,6 miljard dollar.