CookiesLG L227WT LCD monitor introductie

15 januari 2008 09:18 door Hans Wind

LG L227WT LCD monitor introductieLG introduceert de LG L227WT LCD monitor in Nederland. De 22-inch L227WT-monitor heeft de hoogste contrastratio die momenteel gebruikt wordt: DFC 10.000:1. Het beeldscherm heeft wereldwijd al verschillende awards gewonnen.

Door de uitstekende prestaties is de 22-inch L227WT perfect voor grafisch gebruik. Daarnaast is het beeldscherm uitermate geschikt voor multimediacontent, zoals films en games, vanwege de heldere beeldweergave. De monitor beschikt tevens over Wide Color Gamut-technologie die een kleurbereik van 100 procent realiseert.

De DFC 10.000:1-technologie zorgt voor perfecte zwartnuances en sublieme kleurdifferentiatie bij weergave van donkere beelden. Daarnaast speelt het scherm zelf in op kleurveranderingen, zodat de gebruiker altijd geniet van heldere beelden. Dit resulteert in een uitstekende beeldweergave die gelijk is aan die van veel kostbaardere en exclusieve tv’s.

Dankzij de geïntegreerde Wide Color Gamut-technologie geeft de monitor 100 procent van het NTSC-kleurenspectrum weer. Dit biedt een realistisch en natuurlijk beeld. De 4:3-breedbeeldfunctie past het scherm automatisch aan voor bronnen in 4:3- of breedbeeldformaat. Zo zijn gebruikers verzekerd van storingsvrije beelden.

De F-Engine van LG is een kleurversterkende chip die zorgt voor beeldaanpassingen in helderheid, kwaliteit en contrastratio. Deze veranderingen kunnen gebruikers zelf instellen. Eén druk op de F-Engine-knop is voldoende om te switchen tussen instellingen voor gamen, film kijken of internetten.

De L227WT beschikt ook over een uiterst gebruiksvriendelijke zoomfunctie. Met één klik kunnen gebruikers eenvoudig de beeldresolutie veranderen. De geïntegreerde adapter met SUB- en DVI-ingangen zorgt voor een nette achterkant, zonder rommelige draden. De L227WT blinkt ook uit voor wat betreft het ontwerp. Met zijn stijlvolle, minimalistische design vormt het beeldscherm een aanvulling voor elk interieur.

De LG L227WT is verkrijgbaar voor een adviesprijs van 379 euro (22-inch) incl. btw. Tevens is er een 20-inch versie verkrijgbaar (L207WT) voor de adviesprijs van 289 euro incl. btw.


LG L227WT prijs vergelijking

LG L207WT prijs vergelijking