CookiesLinksys EA6900 Smart Wi-Fi Router snel door 802.11ac technologie

7 september 2013 10:43 door Hans Wind

Linksys EA6900 Smart Wi-Fi Router snel door 802.11ac technologieDe Linksys EA6900 Smart Wi-Fi Router is het nieuwe topmodel in de Smart Wi-Fi-productlijn van deze fabrikant. De router haalt volgens de fabrikant snelheden tot 600 Mbps met aangesloten Wireless-N-apparaten en snelheden tot 1300Mbps met Wireless-AC-clients. Daarnaast introduceert Linksys ook een AC instaprouter en AC USB-adapter waarmee notebooks of desktops geüpgraded kunnen worden naar de nieuwste draadloze technologie.

Door een combinatie van het snel groeiende aantal draadloze netwerk apparaten in huis en de steeds toenemende vraag streaming en on-demand video op meerdere schermen, ontstaat er meer druk op het thuisnetwerk. Nu er steeds meer slimme apparaten in huis komen, hebben consumenten dan ook een sneller Wi-Fi netwerk nodig dat eenvoudig in gebruik is en ze overal toegang geeft tot hun mediabestanden. De nieuwe Linksys Smart Wi-Fi-routers zijn uitgerust met de nieuwste 802.11ac-technologie. Deze technologie zorgt voor hogere, draadloze snelheden, tot maximaal drie keer sneller dan bestaande netwerkenen biedt meer bereik.

Linksys Smart Wi-Fi-routers zijn voorzien van zogenaamde beamforming-technologie en kunnen daardoor nauwkeurig de richting en vorm van het Wi-Fi-signaal aanpassen en richten naar de gebruiker voor betere prestaties. De nieuwe Smart Wi-Fi-routers kunnen worden geïnstalleerd vanaf de meeste tablets, smartphones of pc-browsers. Consumenten verbinden eenvoudig met de router vanaf hun tablet of PC en volgen de stappen in de browser-gebaseerde set-up wizard om de installatie te voltooien. Er kan optioneel een Linksys Smart Wi-Fi-account worden aangemaakt voor eenvoudige controle over het thuisnetwerk: met diverse Smart Wi-Fi-tools kunnen consumenten zien welke apparaten verbonden zijn, instellingen aanpassen en bijvoorbeeld ouderlijk toezicht instellen vanaf ieder apparaat, overal en altijd.

Linksys EA6900 (AC1900) Smart Wi-Fi Router

• Snelheden tot 600 Mbps voor 802.11n-clients en tot 1300 Mbps voor 802.11ac-apparaten
• Krachtige 800Mhz Dual-Core processor voor maximale prestaties
• Ondersteunt USB 3.0-connectiviteit om opgeslagen media te delen via het thuisnetwerk
• Drie verwijderbare, externe dipoolantennes voor maximale flexibiliteit
• Werkt het beste met draadloze AC-clients om maximaal te profiteren op de game console, smart-tv, of desktop
• Creëer een gratis Linksys Smart Wi-Fi-account en download de gratis Linksys Smart Wi-Fi-app voor iOS of Android om altijd, vanaf iedere locatie toegang te hebben tot het thuisnetwerk. Bevat gasttoegang, parental control en apps die overal en altijd toegang geven tot opgeslagen media.

Linksys EA6200 (AC900) Smart Wi-Fi Router

• Snelheden tot 300 Mbps voor 802.11n-clients en tot 867 Mbps voor 802.11ac-clients
• Ondersteunt USB3.0-connectiviteit om opgeslagen media te delen via het thuisnetwerk
• Creëer een gratis Linksys Smart Wi-Fi-account en download de gratis Linksys Smart Wi-Fi-app voor iOS of Android om altijd, vanaf iedere locatie toegang te hebben tot het thuisnetwerk. Bevat gasttoegang, parental control en apps die overal en altijd toegang geven tot opgeslagen media.

Linksys Wireless-AC USB-adapter WUSB6300

• Upgrade een notebook of desktop naar de nieuwste draadloze AC-standaard voor hogere datasnelheden en -bereik
• Biedt snelheden tot 867 Mbps op 5 GHz-band en tot 300 Mbps op de 2.4 GHz-frequentie

Linksys EA6900 (AC1900) Smart Wi-Fi Router prijs en beschikbaarheid

De Linksys Smart Wi-Fi AC900-router en de Linksys Smart Wireless-AC USB-adapter zijn per direct beschikbaar. De Linksys Smart Wi-Fi -router is naar verwachting in oktober verkrijgbaar.

• Linksys Smart Wi-Fi Router EA6900 (AC1900) 229 euro

• Linksys Smart Wi-Fi Router EA6200 (AC900) 119 euro

• Linksys Wireless-AC USB Adapter 59 euro

Bron: Linksys