CookiesLive TV kijken via Android bij UPC

18 maart 2014 13:30 door Hans Wind

Live TV kijken via Android bij UPCUPC klanten kunnen vanaf vandaag met een Android tablet of smartphone live televisie kijken via de nieuwe Horizon TV app voor Android. Deze nieuwe, gratis app is te vinden in de Google Play-store.

UPC klanten kunnen, afhankelijk van hun abonnement, tot bijna 90 tv-zenders via de App bekijken en op afstand tv-opnames inplannen. In de app is ook een Tv-gids opgenomen waarvan de zenders in de gewenste volgorde kunnen worden gesorteerd. Om gebruik te kunnen maken van de app hebben klanten van UPC een abonnement op digitale tv en internet van UPC nodig.

De Android app is geschikt voor tablets en smartphones met Androidversie 4.0 of hoger. De app kan daardoor op een groot deel van de Androidtoestellen in Nederland gebruikt worden.
Televisiekijken op een Android-toestel kan in en om het huis, binnen het Wifi-bereik van het draadloos modem van UPC-klanten. Klanten met een iPhone of iPad konden al gebruikmaken van een dergelijke dienst.

Meer informatie is te vinden op de UPC website.

Later dit jaar breidt UPC het aantal functies van de app uit met onder meer de mogelijkheid om tv-programma’s uitgesteld via Programma Gemist te bekijken.

Bron: UPC