CookiesLoewe Blu Tech Vision Blu-ray speler introductie

3 september 2007 13:25 door Hans Wind

Loewe Blu Tech Vision Blu-ray speler introductieLoewe heeft de nieuwe Loewe Blu Tech Vision Blu-ray speler geannonceerd. De nieuwe speler is in het bekende strakke en stijlvolle Loewe ontwerp uitgevoerd en past zowel qua vormgeving als bedieningsgemak naadloos in de Loewe productenlijn.

Met 54 GB opslag op een Blu-ray schijf en beter beeld en geluid is dit volgens Loewe de ideale opvolger van de DVD. De Loewe Blu Tech Vision kan het beeld weergeven in Full HD 1080p in zogenaamde 24p bioscoop kwaliteit. Hierdoor kan het beeld in de best mogelijke kwaliteit via een HDMI verbinding worden doorgegeven aan de HDTV.

De Loewe BluTech Vision ondersteunt nieuwe audio formaten zoals Dolby True HD of dts-HD, die in 7.1 formaat naar de digitale uitgang worden doorgegeven. Daarnaast beschikt hij over een decoder waarmee ook nog analoog 5.1 Dolby Digital kan worden weergegeven. Uiteraard kan de nieuwe BluTech Vision ook standaard DVD films en audio CDs verwerken.

Zoals we gewend zijn van Loewe kan de Blu-ray speler simpel in een bestaande Loewe installatie worden ingepast waarna het geheel via de afstandbediening kan worden bediend en Digital Link Plus er voor zorgt dat de BluTech Vision ook kan worden bediend wanneer hij uit het zicht staat.

De Blu Tech Vision is slechts 6 centimer hoog en wordt geleverd in een Chroom zilver of Anthraciet kleurige uitvoering. Hij zal leverbaar zijn vanaf oktober 2007. Op dit moment beschikken we nog niet over prijsinformatie.