CookiesLoewe Individual Sound Projector introductie

21 augustus 2007 13:50 door Hans Wind

Loewe Individual Sound Projector introductieDe nieuwe Loewe Individual Sound Projector biedt unieke 5.1 surround sound vanuit één enkel apparaat. Deze complete audiocomponent bepaalt automatisch de optimale geluidsinstellingen bij films en tv-programma’s. Dit doet de Individual Sound Projector door de afmetingen en akoestiek van de ruimte te scannen en de audio-instellingen daarop aan te passen. Bovendien richt het systeem de geluidsgolven direct of via reflectie exact op de tv-kijkers. Een optimale geluidsbelevenis is het resultaat.

Waar vroeger verschillende speakers nodig waren voor surround sound, zorgt de Individual Sound Projector met een enkele component voor audio in bioscoopkwaliteit. Vliegende objecten en abrupte bewegingen in tv-beelden lijken van verschillende kanten te komen. Film- en tv-liefhebbers voelen zich daardoor het middelpunt van de actie. Dit alles zonder extra luidsprekers en kabels.

De Individual Sound Projector bepaalt volledig automatisch het optimale kwaliteitsniveau voor elke ruimte. Geïntegreerde Cinema-programma’s zorgen voor een kraakheldere audioweergave. Maar tv-kijkers kunnen ook hun persoonlijke voorkeuren instellen. De geluidseffecten zijn tot in de details bij te stellen, waardoor iedereen kan genieten van zijn of haar persoonlijke ultieme geluidsweergave. Ook wat betreft bediening levert de Individual Sound Projector topkwaliteit. Met de afstandsbediening van Loewe-tv’s is de audiocomponent tot in de puntjes te besturen.

De Loewe Sound Projector is te monteren aan de wand of het plafond, maar is ook staand op de grond of in een rack te plaatsen. De geavanceerde audiocomponent kan gecombineerd worden met de stijlvolle en handige Floor Stand 5. Uiteraard is de Individual Sound Projector eenvoudig te koppelen aan alle Loewe-HDTV’s ”“ zoals de nieuwe televisietoestellen van de Individual Compose-lijn. De behuizing van het geluidssysteem] is verkrijgbaar in platina en antraciet.

Loewe presenteert de Individual Sound Projector op de Funkausstellung 2007, de toonaangevende beurs voor consumentenelektronica die van 31 augustus tot en met 5 september 2007 plaatsvindt in Berlijn.

Individual Sound Projector specificaties
• Geïntegreerde digitale versterker
• Zeven Cinema-programma’s
• Twee standen voor geluidsstemmingen
• Compatibel met Dolby Digital, DTS, Dolby Pro Logic II en DTS Neo:6
• TruBass-technologie voor dynamische bastonen
• Loewe-integratie: bediening via de tv
• Subwoofer-aansluiting, inclusief microfoon

De Loewe Individual Sound Projector is verkrijgbaar bij de geautoriseerde Loewe-vakhandelaars voor een adviesprijs van 1.399 euro.