CookiesLogitech Harmony Ultimate en Smart Control

16 april 2013 09:15 door Hans Wind

Logitech Harmony Ultimate en Smart ControlDe Logitech Harmony Ultimate en de Logitech Harmony Smart Control zijn een nieuwe uitbreiding van het aanbod universele afstandsbedieningen van deze fabrikant. Beide producten zijn voorzien van Logitech Harmony Hub en de Harmony Smartphone App om ook apparaten in gesloten kasten te kunnen bedienen en voor one-touch toegang tot spelconsoles met een universele afstandsbediening of smartphone. De Harmony Hub maakt het ook mogelijk om de gewenste helderheid en kleur in te stellen van Philips Hue-verlichting met één druk op de Logitech Harmony Ultimate.

De Logitech Harmony Ultimate en Logitech Harmony Smart Control zijn compatibel met meer dan 225.000 home entertainment-apparaten en meer dan 5.000 verschillende merken. Ze beschikken allebei over de Harmony Hub, die gebruikmaakt van draadloze Bluetooth-technologie om spelconsoles zoals de Sony PS3, Nintendo Wii en Wii U in te schakelen. De Harmony Hub kan ook infrarood-apparaten bedienen in gesloten kasten zonder op ze te hoeven richten. Beide producten beschikken over de Harmony Smartphone App die de verschillende gebruikers kunnen downloaden om zijn en/of haar smartphone te gebruiken als persoonlijke universele afstandsbediening.

Logitech Harmony Ultimate

De Logitech Harmony Ultimate kan tot vijftien apparaten bedienen en is een volledig functionele afstandsbediening met een 2,4-inch kleuren touchscreen. Hiermee kunnen gebruikers televisieprogramma’s, films en muziek kiezen met behulp van eenvoudige swipes en aanrakingen. Ook biedt de Harmony Ultimate de mogelijkheid om Philips Hue-verlichtingssystemen te programmeren om de verlichting eenvoudig te bedienen. Bovendien geeft de afstandsbediening trillingsfeedback op touchscreen commando’s, heeft het tilt sensoren en programmeerbare knoppen voor zowel korte als lange touch commando’s, waarmee het aantal beschikbare functies verdubbelt.

Logitech Smart Control

De Logitech Harmony Smart Control en Harmony Smartphone App veranderen een iOS- of Android-telefoon in een universele afstandsbediening, zodat gebruikers overal in huis tot acht apparaten zelf kunnen bedienen met hun eigen smartphone. Daarnaast bevat het een eenvoudige afstandsbediening wanneer gebruikers de smartphone niet als zodanig willen gebruiken.

Logitech Harmony Ultimate en Smart Control prijs en beschikbaarheid

• De Logitech Harmony Ultimate is naar verwachting vanaf mei verkrijgbaar voor een adviesprijs van 279,00 euro.

• De Logitech Harmony Smart Control is naar verwachting verkrijgbaar in mei, voor een adviesprijs van 129,00 euro.

• De Logitech Harmony Smartphone App is in de App Store van Apple en in Google Play te downloaden. Kijk voor meer informatie op de website of internationale blog van Logitech.

Bron: Logitech