CookiesMarantz AV nieuws op High End Show

3 mei 2010 07:41 door Hans Wind

Marantz AV nieuws op High End ShowMarantz zal tijdens de High End Show in Műnchen onder andere een drietal nieuwe producten presenteren van de in totaal 18 nieuwe modellen die dit jaar van Marantz op de markt zullen verschijnen,

Bezoekers van de High End Show zullen getuige zijn van de wereldpremière van de nieuwe Marantz M-ER803, een lifestyle alles-in-1 speler. De M-ER803 biedt vernieuwende technologie in zijn compacte behuizing waaronder het afspelen van Blu-ray discs, DVD discs met upscale mogelijkheid en CD discs. Ook heeft dit apparaat een digitale iPhone/iPod aansluiting via de USB poort en draadloze Bluetooth connectiviteit aan boord.

Marantz zal dit jaar in een compleet nieuw segment vertegenwoordigd zijn met de nieuwe NA7004, een hoogwaardige Netwerk Audio Speler. Dit product verbindt de werelden van ‘HiFi’ en ‘Nieuwe Media’ naadloos met elkaar.
Muziek opslaan op je PC, iPhone, luisteren naar Last.fm, Napster of vTuner voor Internet Radio, zelfs FM, DAB, DAB+, met de NA7004 kan het allemaal. Door het gebruik van de Marantz eigen Hyper Dynamic Amplifier Modules (HDAM) en zijn veelzijdige format compatibiliteit, levert de NA7004 alle audio af in prima kwaliteit.

Tenslotte zal de SR7005 te bewonderen zijn, Marantz’ nieuwe vlaggenschip AV Receiver. Met een vermogen van 7x 125 Watt rms en zes HDMI uitgangen in de nieuwste 1.4 versie, wordt ook 3D TV volledig ondersteund. Uiteraard is via HDMI ook de HD TV eenvoudig te koppelen. De in een prachtig design gestoken AV receiver biedt verder streaming van PC’s, Napster en Internet Radio. En, zoals je van Marantz mag verwachten, natuurlijk voorzien van de Marantz eigen HDAM technologie voor natuurgetrouwe audio weergave.

De Marantz ruimte op de High End Show in Munchen is te bezoeken in Atrium 4, F104 in het M,O,C in Munchen van 6 tot en met 9 mei.

De adviesprijzen voor de genoemde producten zijn als volgt:
• M-ER803 € 999,00
• NA7004 € 749,00
• SR7005 € 1.599,00

Bron: Marantz