CookiesMarmitek GigaView 811 voor draadloos HDMI

14 mei 2012 07:01 door Hans Wind

Marmitek GigaView 811 voor draadloos HDMIMet de GigaView 811 bekijkt u de beelden van uw laptop of andere HDMI bron gewoon draadloos op de full HD TV.

Met de Marmitek GigaView 811 kunt u alles laten zien wat u op uw laptop kunt zien, draadloos en zonder dat u hiervoor iets hoeft te installeren. Het enige wat u in dat geval nodig heeft is een GigaView 811, een TV met een HDMI ingang en een laptop met een HDMI uitgang.

De GigaView 811 zender stuurt het signaal van elk apparaat met een HDMI uitgang draadloos naar de ontvanger, die u op uw HDTV aansluit. Dat gebeurt in Full HD en met ondersteuning van alle 3D formaten. Doordat het signaal digitaal en zonder compressie wordt verzonden ondervindt het beeld en geluid geen vertraging of kwaliteitsverlies. Daarnaast voldoet de GigaView 811 aan de HDCP-standaard waardoor de compatibiliteit met overige HDMI apparaten maximaal is.

De GigaView 811 is bijvoorbeeld ook zeer geschikt voor het aansluiten van een laptop op een projector in een vergaderruimte.

GigaView 811 kenmerken

• Vervang draadloos uw HDMI kabel en plaats hierdoor uw HDTV of -projector waar u maar wilt.
• Ideaal wanneer u geen kabels in het zicht over de muur wilt laten lopen of wanneer gaten boren en kabels trekken ongewenst of zelfs onmogelijk is.
• Monteer de ontvanger (onzichtbaar) achter uw HDTV of aan het plafond bij uw projector.
• Bekijk elk HD apparaat, zoals Blu-ray speler, Digital Video Recorder (DVRs) of HD set-top box, draadloos in dezelfde ruimte.
• Maak van uw PC of Laptop een Media Center; bekijk films, foto’s, internet TV, YouTube of e-mails draadloos op uw HDTV. Geen installatie van software noodzakelijk.
• Geschikt voor Full HD 1080p en alle 3D formaten.
• Geen kwaliteitsverlies van beeld en geluid door het HD signaal digitaal zonder compressie te verzenden.
• 100% HDCP compliant.

Marmitek GigaView 811 prijs en verkrijgbaarheid

De GigaView 811 is vanaf nu verkrijgbaar en heeft een consumenten adviesprijs van 279 euro.

Voor een actuele prijsvergelijking kunt u een kijkje nemen bij Kieskeurig

Bron: Marmitek