CookiesMarmitek Connect410 en Connect411 introductie

17 maart 2009 17:23 door Hans Wind

Marmitek Connect410 en Connect411 introductieMarmitek voegt de de Connect410 en Connect411 HDMI switches toe aan haar assortiment.

Deze Connect 410 high end HDMI switch is geschikt voor het gelijktijdig aansluiten van 4 HDMI apparaten zoals HD settop boxes, Blu Ray spelers en spelcomputers op iedere HDTV of -projector.
• Slechts 1 HDMI ingang nodig op uw TV dus u heeft nooit meer een tekort aan HDMI ingangen op uw TV.
• Slechts 1 kabel van al uw apparatuur naar uw TV.
• Met ingebouwde repeater en equalizer voor het corrigeren van eventueel signaalverlies, waardoor u tot maar liefst 15 meter HDMI kabel op de uitgang kunt aansluiten.
• Hoogwaardige, 24K Gold Plated HDMI aansluitingen, om overdrachts- en corrosieweerstand te voorkomen.
• Storingsvrij door solide metalen interferentievrije kwaliteitsbehuizing.
• Inclusief afstandsbediening.
• Deze switcher is uit het zicht weg te werken door optionele IR ontvanger.
De Connect410 heeft een consumentenadviesprijs van 89,95 euro.

De Connect411 beschikt daarnaast over een digitale audio uitgang, voor uw Home Cinema receiver waarmee codec formats als Dolby True HD and DTS-HD Master Audio worden ondersteund. De Audio wordt automatisch door de Connect411 uit het binnenkomende HDMI signaal gehaald waardoor u geen aparte audiokabels van uw A/V apparaten naar de Connect411 hoeft te leggen. Met 1 audiokabel sluit u vervolgens de audio van 4 HD bronnen aan op uw Home Cinema receiver, welke automatisch mee schakelt met het beeld. Naast gemak en het esthetische aspect, is dit ook heel belangrijk wanneer u niet voldoende aansluitingen heeft op uw receiver. De Connect411 heeft een consumentenadviesprijs van 149,95 euro.

Beide Marmitek switches zijn HDMI versie 1.3 compatibel.

Bron: Marmitek