CookiesMarmitek Invisible Control 6 infrarood verlenger

27 oktober 2011 10:36 door Hans Wind

Marmitek Invisible Control 6 infrarood verlengerDe Marmitek Invisible Control 6 is een infraroodrepeater/verlenger. Hiermee kunt u tot 6 audio/video apparaten in een afgesloten kast plaatsen en toch blijft volgens de fabrikant de afstandsbediening werken.

Het witte kastje van Marmitek Invisible Control 6 plaatst u in uw kast, het grootste zwarte blokje plakt u onder de rand van uw AV meubel, ernaast of onder de HD TV. Dat maakt op zich niet uit als u uw afstandsbediening er maar op kunt richten. De IR(infrarood) LED’s plakt u voor op uw AV apparatuur. Dat kunnen er maximaal 6 zijn.

De Invisible Control 6 is volgens Marmitek geschikt voor nieuwe IR code formaten (zoals RC-MM) welke worden gebruikt in veel nieuwe HD apparaten en digitale TV decoders van onder andere UPC, Ziggo, CanalDigitaal, Tele2, KPN, TV Vlaanderen Digitaal, VRT, Telenet en Belgacom. Verder bevat het de allernieuwste techniek op het gebied van IR filtering, voor gebruik in de buurt van HD TV’s , indirect zonlicht en spaarlampen. Op de Invisible Control 6 krijgt u 2 jaar garantie.

Marmitek Invisible Control 6 prijs en beschikbaarheid

De prijs van de Invisible Control 6 is 69,95 euro.

Bron: Marmitek