CookiesMediapark Jaarcongres 2012

18 april 2012 08:37 door Hans Wind

Mediapark Jaarcongres 2012Het Mediapark Jaarcongres (MPJC) haalt op 21 juni een aantal internationale topsprekers naar Nederland. Tijdens dit media event zal Gary Carter, COO van FremantleMedia, het bedrijf achter internationale kijkcijferhits als Idols, X-Factor en Boer zoekt vrouw een keynote speech verzorgen. Ook Ad-man Rory Sutherland, Vice-Chairman Ogilvy London, levert een bijdrage aan het programma. Daarnaast zal ook de top van de Nederlandse media industrie aanwezig zijn op het Mediapark Jaarcongres.

Het Mediapark Jaarcongres (MPJC) is eenbelangrijke ontmoetingsplek voor de (cross)media sector en wordt dit jaar gehouden op donderdag 21 juni. Het MPJC kijkt naar de actuele media-ontwikkelingen in Nederland, laat prominenten uit de industrie aan het woord en geeft innovatieve bedrijven de kans om hun diensten te presenteren.

Tijdens deze lustrumeditie van het MPJC worden de veranderingen in de mediawereld uitgelicht. Welke verschuivingen zijn er te zien in mediagebruik? Hoe gaan omroepen en uitgevers om met de nieuwe mogelijkheden? Welke kansen zijn er voor Nederlandse ondernemers?

Programma

Het programma bevat de volgende onderdelen en bijdragen:

• Keynote speeches van Gary Carter en Rory Sutherland

• Interview met NPO voorzitter Henk Hagoort

• Een preview op de sportzomer door Lara Ankersmit (NOS)

• Willemijn Maas (AVRO) over de samenwerking tussen uitgevers en omroepen

• Ons leven met schermen door Russell Davies (Wired)

• Dagan Cohen (Upload Cinema) over ‘curated tv’

• Pitches van jonge Nederlandse media ondernemingen

Meer over het programma en over de inschrijvingen is na te lezen op www.mediaparkjaarcongres.nl, of volg het congres via Facebook of Twitter.

Bron: iMMovator

Schrijf nu in met korting