CookiesMeer HD TV zenders bij UPC

22 april 2013 15:39 door Hans Wind

Meer HD TV zenders bij UPCUPC breidt in mei haar HD TV zenderaanbod met drie zenders uit. Hiermee komt het standaard HD-aanbod van UPC op 32 zenders. Op 1 mei voegt UPC als eerste aanbieder in Nederland Syfy HD en 13th Street HD toe. Vanaf 15 mei komt TLC HD beschikbaar. Per 1 mei geeft UPC de nieuwe zender RTL Telekids door.

Door de nieuwe distributieovereenkomst die UPC eerder dit jaar met Universal Networks International afsloot, kan UPC vanaf 1 mei als eerste aanbieder de populaire zenders Syfy en 13th Street in HD aanbieden. Op 13th Street HD worden populaire series als Dexter en Law & Order als eerste uitgezonden. Op Syfy HD zijn succesvolle series als Doctor Who en Alphas te zien. TLC komt per 15 mei in HD beschikbaar. Bij alle drie de zenders wijkt het HD-aanbod niet af van het huidige digitale aanbod.

RTL Telekids

RTL Telekids is een vrolijke, humorvolle kinderzender met de leukste series, shows en films. De kinderzender richt zich op kinderen van 3 tot 9 jaar en hun familie. Het digitale kanaal van de kinderzender, RTL Telekids 24/7, is vanaf 1 mei te vinden op kanaal 502. Via RTL Telekids zijn series als Brandweerman Sam, Chuggington, en Chloe’s Closet, maar ook programma’s als Green-Kids, Jungleclub, Lachen met Jack de Aap, Efteling TV en Burgers’ Zoo & Waarom te zien. Het gezicht van de zender is Keet!.De programma’s van RTL Telekids zijn altijd vrolijk, inspirerend, geweldloos en educatief.

Bron: UPC