CookiesMelodyZen HD aantal maanden op CanalDigitaal

14 december 2008 13:45 door Hans Wind

MelodyZen HD aantal maanden op CanalDigitaalVanaf 12 december 2008 is MelodyZen HD voor een periode van een aantal maanden te zien bij CanalDigitaal. MelodyZen HD biedt volgens de makers een compleet nieuwe en originele vorm van televisiebeleving. Complete rust en ontspanning met beelden van ’s werelds mooiste landschappen in HDTV kwaliteit.

MelodyZen HD is te ontvangen in combinatie met twee audiokanalen: oorspronkelijke natuurgeluiden met New age-muziek en daarnaast ook coaching.

New age wordt volgens Melody Zen steeds populairder over de hele wereld. Met zachte, melodieuze muziek wordt een bijzonder rustieke sfeer gecreéerd die uitnodigt om volledig te ontspannen en weg te dromen.

Met coaching kunt u vanuit uw eigen woonkamer deelnemen aan meditatie- en ontspanningssessies. Ontspannende sessies van 13 minuten onder begeleiding van professionele coaches.

MelodyZen HD ontvangen
U heeft het volgende nodig om MelodyZen HD ontvangen te ontvangen via CanalDigitaal:
• een abonnement op het HDTV-pakket;
• geschikte HD-ontvanger of HD PVR;
• een Mediaguard-smartcard;
• ontvangst van ASTRA 23,5 met bijvoorbeeld de DUO LNB of Triple sat;
• een HD Ready- of Full HD TV voor optimaal kijkgenot in HD.

MelodyZen HD is te vinden op voorkeuzekanaal 98 in de CanalDigitaal zenderlijst voor tv en radio (waar u tevens alle technische informatie van MelodyZen HD kunt vinden).

Het opnieuw inladen van de zenderlijst op uw satellietontvanger of het handmatig toevoegen van MelodyZen HD aan uw zenderoverzicht is wellicht noodzakelijk. Hoe u dit doet, leest u ook in de handleiding van uw satellietontvanger.

Bron: CanalDigitaal