CookiesMen In Black eerste film met BD-Live technologie

4 juni 2008 10:29 door Hans Wind

Men in Black eerste film met BD-Live technologieSony Pictures Home Entertainment presenteert op 19 juni de blockbuster Men In Black op Blu-ray Disc. Naast de prachtige beelden in HDTV kwaliteit en een spectaculaire soundtrack is er op deze disc een noviteit, Men In Black is namelijk de eerste Blu-ray filmtitel die gebruik maakt van de zogenaamde BD Live technologie waarmee het mogelijk is om extra content online te downloaden.

Met BD-Live is het mogelijk om via de internetverbinding van de Blu-ray Disc speler op Playstation 3 extra materiaal te laden zoals previews en exclusieve extra’s. Ook wordt het mogelijk om bijvoorbeeld ringtones en wallpapers voor mobiele telefoons te downloaden en te chatten met andere kijkers. Gebruikers kunnen zelfs live evenementen volgen en games spelen tegen andere personen, waar ook ter wereld,

MIB – Men In Black bevat de BD-Live interactieve Trivia Game: Test je Men In Black kennis en ga online de strijd aan met andere fans.

Men In Black Synopsis
De twee koele “MIB” regeringsagenten K en J werken voor een speciale eenheid die zich bezighoudt met de buitenlandse wezens op aarde. Telkens als er paniek onder de bevolking dreigt uit te breken worden de “Men In Black” er op afgestuurd. K en J raken verstrikt in een complot van aliens en moeten alles op het spel zetten om de toekomst van het menselijke ras te redden…..

De film van regisseur Barry Sonnenfeld komt 19 juni a.s. uit en is Engels gesproken (Dolby Digital TrueHD) met Nederlandse ondertitels en acteurs als Will Smith, Tomme lee Jones en Linda Fiotentino.

Extra op MIB Blu-ray
• Exclusieve Blu-ray game: Speel de MIB Trivia Quiz online via BD-Live!
• Exclusieve Blu-ray game: “Ask Frank The Pug!”
• Audiocommentaren van o.a. regisseur Barry Sonnenfeld, Tommy Lee Jones en Rick Baker en het team van ILM.
• Storyboardvergelijkingen.
• Karakterstudies van Mikey, Edgar Bug en Jeebs.
• Montage workshop met introductie.
• En meer!

Bron: Sony